אחרי המוות במשפחה - קים קרדשיאן מודה: "חשבתי שאני יודעת הכל"
11 ימים בלבד אחרי שאמה של קריס ג'נר, סבתא של קים, הלכה לעולמה, הכוכבת ואמה התיישבו לעבור על חפציה האישיים. "אבל רק שבוע, אבל כמות הדברים שלמדתי עלייך גרמה לי לכבד אותך יותר"
קים קרדשיאן וקריס ג'נר נפרדו שוב מ-MJ קמפבל, אמה של ג'נר וסבתה של הקרדשיאן, בפוסטים שפרסמו אמש (ראשון) לרגל מה שהיה אמור להיות יום הולדתה ה-92.
"יום הולדת שמימי שמח אמא. אני אוהבת אותך", כתבה ג'נר בפוסט קצר, לצד תמונות ישנות. קרדשיאן גם העלתה סדרת תמונות עם סבתה וכתבה: "יום הולדת שמימי 92 שמח סבתא! עבר רק שבוע, אבל וואו, כמות הדברים שלמדתי עלייך השבוע כשעברתי עם אמא על כל הדברים שלך הייתה יפהפייה".
קרדשיאן המשיכה: "חשבתי שאני יודעת הכל. זה גורם לי לכבד אותך ולאהוב אותך עוד יותר, אם זה בכלל אפשרי. היום אנחנו חוגגים אותך! אני מתגעגעת אלייך בטירוף ואוהבת אותך בלי סוף, סבתא MJ המתוקה שלי".

קמפבל, שהלכה לעולמה לפני 11 ימים, הייתה מוכרת למעריצי משפחת קרדשיאן-ג'נר בזכות הופעות חוזרות בתוכנית הריאליטי של המשפחה. עבור המעריצים אם ג'יי תמיד הייתה הנוכחות החכמה והשנונה ברקע הדרמות המשפחתיות הבלתי נגמרות. כסבתא היא תמיד זכתה לכבוד ושימשה עוגן עבור בנות משפחת קרדשיאן-ג'נר.