mako
פרסומת

לילי אלן חושפת התמכרות לשופינג: "השתכנעתי שאני מיליארדרית"

הזמרת לילי אלן התוודתה בפודקאסט שלה על ההתמכרות הנסתרת שלה לקניות וחשפה כי כעת היא התחילה טיפול על מנת להיגמל מהמנהג היקר לאחר שבתקופה האחרונה, שלאחר הגירושים, הוציאה סכומי עתק

עלי פרבר-אשכנזי
mako
פורסם:
לילי אלן
צילום: רשתות חברתיות, לפי סעיף 27 א'
הקישור הועתק

בפרק האחרון של הפודקאסט שלה Miss Me חשפה הזמרת הבריטית לילי אלן שבעקבות ההצלחה של אלבומה החדש West End Girl, היא יצאה משליטה והחלה לקנות ללא הכרה. בין הרכישות: מכונית מסוג פורשה בשווי של כ-120 אלף ליש"ט ותיקי הרמס בעשרות אלפי ליש"ט.

בפודקאסט, שאותו היא מגישה יחד עם מיקיטה אוליבר, חשפה אלן: "צריך לפנק את עצמך ולציין רגעים כאלה. שכנעתי את עצמי שאני מיליארדרית". עוד סיפרה הזמרת כי בעקבות ההתנהגות הבזבזנית שלה היא נמצאת כבר ארבעה חודשים בטיפול EMDR, שיטה טיפולית המתמקדת בעיבוד חוויות רגשיות ודפוסי התנהגות מזיקים. לדבריה, הטיפול עזר לה לנתק בין תחושת הערך העצמי שלה לבין הצורך בקניות.

אי אפשר לנתק את הווידוי של אלן מהשנה הלא פשוטה שעברה, ובמהלכה חוותה גירושים כואבים מבן זוגה, השחקן וכוכב "דברים מוזרים" דייוויד הארבור, שבהמשך נודע שגם בגד בה, מה שגרם לה להתאשפז במרפאת טראומה.