mako
פרסומת

אחרי התנאי של צ'ארלס לפיוס - גם הארי מציב אולטימטום

שיחות הפיוס בין הארי לצ'ארלס הולכות ומתקרבות ונראה שלכל אחד מהצדדים יש כמה וכמה אולטימטומים לצד השני, שיש מצב שרק ירחיקו את הפיוס הנכסף. אחרי שבשבוע שעבר צ'ארלס הכריז כי הוא מוכן להתפייס עם הארי רק בתנאי שזה יפסיק לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ - כעת תורו של הארי להציב אולטימטום וזה קשור, איך לא, למייגן

סתיו נגר
סתיו נגר
mako
פורסם:
הנסיך הארי, המלך צ'ארלס
צילום: Karwai Tang | Samir Hussein, getty images
הקישור הועתק

בזמן שהנסיך הארי מתכונן לערוך שני ביקורים בבריטניה בחודש הבא, בסביבתו של המלך צ'ארלס מנסים במרץ לארגן פגישה לאב ובנו, בה יוכלו ללבן את העניינים. נראה היה שהנסיך הארי שרף את הגשרים שלו עם משפחת המלוכה לאחר הגילויים בספר הזיכרונות הנפיץ שלו Spare, אבל מקור חשף כי פיוס עשוי להיות על הפרק.

בסיבוב פרסה דרמטי, אומרים שהארי מתכנן להיפגש עם המלך צ'ארלס לשיחות שלום, אך מציב אולטימטום ברור - הוא רוצה את אשתו מייגן לצדו. בשבוע שעבר, הארי אישר שהוא יהיה בבריטניה בחודש הבא כשהוא חוזר לאירופה כדי להשתתף בטקס של טורניר Invictus. מייגן תצטרף לטיול של הארי ודווח כי היא חוזרת לארה"ב לאחר מכן. עם זאת, מקור אמר למגזין OK! ששיחות השלום עשויות להתקיים ב-17 בספטמבר בלונדון לאחר המשחקים, והארי ביקש שמייגן תהיה נוכחת גם כן.

הנסיך הארי, המלך צ'ארלס, הארי, צ'ארלס
צילום: Samir Hussein, getty images

"הארי יותר משמח להיפגש עם אביו כדי לתקן דברים, אבל מייגן תלווה אותו בטיול שלו לאירופה, והוא לא רוצה להשאיר אותה בחוץ", טען המקור. "הדיונים נמשכים כדי להפגיש את המלך עם בנו, אבל טרם הגיע הזמן המתאים לכך.

השיחות היו אמורות להתקיים במקור כשהארי הגיע להכתרה, אבל העוזרים חשבו שזה יהיה מלחיץ מדי עבור המלך להיפגש עם בנו במהלך אותה תקופה. "כולם עובדים כעת לקראת ה-17 בספטמבר כתאריך שגם צ'ארלס וגם הארי יכולים להיפגש בו, כך שהפרטים העדינים יותר נבדקים בין הצוותים שלהם".

הארי ומייגן
הארי ומייגן | צילום: reuters
פרסומת

המקור הוסיף שהארי מתגעגע הביתה ומצפה לזמן משפחתי במהלך טיולו לבריטניה, במיוחד להיפגש עם בת דודתו, הנסיכה יוג'יני. "הארי בנה לעצמו בית חדש בקליפורניה, אבל הוא מתגעגע לחברים שלו בבריטניה", אמר. "הוא קרוב במיוחד לבת דודתו יוג'יני ורוצה שילדיו יצרו קשר הדוק עם ילדיה הצעירים. הוא רוצה לבנות גשר עם משפחתו. הוא הבין שאין טעם לשמור טינה ורוצה להמשיך הלאה".

הארי ומייגן שמרו על פרופיל נמוך במהלך החודשים האחרונים, כשברקע שמועות על כך שהם חיים חיים נפרדים וחווים משבר קשוח בחיי הנישואים. האם זה סימן לכך שהם לגמרי ביחד? או אולי זה כיסוי? ימים יגידו.

המלך צ'ארלס, הנסיך הארי, הנסיך וויליאם, מייגן מרקל
צילום: WPA Pool, getty images