mako
פרסומת

דיווחים מעבר לים: בעלה של נטלי פורטמן בגד בה עם בחורה צרפתייה בת 25

על פי דיווחים בחו"ל, בנג'מין מילפייה, בעלה של נטלי פורטמן, בגד בשחקנית וניהל רומן עם כוכבת צרפתייה צעירה בת 25. מקורות יודעי דברים חושפים כי פורטמן גילתה על הבגידה במרץ האחרון, והשניים חוו משבר עצום ביחסים. אלא שמתמונות שמגיעות משבוע שעבר, השניים נצפו מפגינים אהבה ומשדרים עסקים כרגיל. מבולבלים? גם אנחנו

מערכת mako סלבס
mako
פורסם: | עודכן:
נטלי פורטמן ובעלה מילפייה בנג'מין
צילום: Pascal Le Segretain/Getty Images
הקישור הועתק

רעידת אדמה נרשמה בהוליווד בסוף השבוע האחרון: דיווחים מעבר לים מספרים כי בנג'מין מילפייה, בעלה של השחקנית נטלי פורטמן, מנהל רומן עם כוכבת צרפתייה צעירה בת 25, העונה לשם קמין אטיין. 

על פי הדיווחים, מילפייה הכיר את המאהבת המסתורית באופרה הלאומית של פריז, שם הוא עבד לאורך מספר שנים כמנהל המחול. על אף שהתפטר לפני כשנתיים, מקורות טוענים כי הוא עדיין נשאר בקשר עם המקום, וכנראה גם שעם הצוות. 

נטלי פורטמן - 2010. יוצאת עם בנג'מין מילפייה
"עושה כל שביכולתו כדי שהיא תסלח לו". פורטמן ומילפייה | צילום: אימג'בנק/GettyImages

אטיין היא פעילה סביבתית בת 25 - ששמה ממש הולך לפניה בצרפת. בשנת 2020 היא נכנסה לרשימת "50 הנשים הצרפתיות שעשו את 2020" של מגזין Vanity Fair, ולאחרונה נכנסה גם לרשימת "31 האנשים שעשו את השנה" בשנת 2022. מעבר לפעילות האקטיביסטית, אטיין הספיקה ליצור חמישה סרטים שעוסקים באיכות הסביבה - ואף הספיקה להוציא ספר לאור שעוסק בעידוד דור ה-Y לפעול למען האקלים. 

קמין אטיין, המאהבת של בעלה של נטלי פורטמן
אקטיביסטית צרפתייה בת 25. קמין אטיין | צילום: מתוך האינסטגרם של קמין אטיין, instagram
פרסומת

באשר לפורטמן, מתברר כי השחקנית הישראלית גילתה על הרומן המדובר בחודש מרץ האחרון - והגילוי המסעיר הביא למשבר של ממש ביחסים בין השניים. מקור לאתר ה-Page Six חושף כי מילפייה נלחם בלי סוף כדי להציל את הנישואים שלו עם פורטמן.

לפי אותו המקור, השניים נפרדו בשנה שעברה, אבל הצליחו לעבוד על המשבר הזוגי. "הם לא נפרדו, והם מנסים לעבוד על היחסים. בנג'מין עושה כל שביכולתו כדי שנטלי תסלח לו. הוא אוהב אותה ואת המשפחה שלהם", סיפר - והוסיף כי פורטמן היא "אדם מאוד פרטי" וכי "כרגע הפוקוס הכי גדול שלה כרגע הוא להגן על ילדיה". 

 

אלא שעל-פי תמונות בשבוע שעבר, ימים ספורים לפני שהדיווחים על בגידה צפו, פורטמן ובעלה נצפו מפגינים אהבה אחד כלפי השני. השניים נצפו מתנשקים ומבלים עם חברים במסעדה בפריז. למרות זאת, יממה לפני שהפרסומים על הבגידה הגיעו, פורטמן רמזה באינסטגרם שלה על הנושא כשהעלתה ספר שקראה לאחרונה ונקרא "האישה המתאבלת". 

פרסומת
כזכור, פורטמן ומילפייה הכירו על הסט של "ברבור שחור" בשנת 2009, ומאז השניים פצחו בזוגיות. ביוני 2011 נולד בנם הבכור, 
אלף
 - ושנה לאחר מכן, באוגוסט 2012 השניים התחתנו בטקס יהודי בקליפורניה. 
בינואר 2014 נחשף כי מילפייה החל תהליך גיור למען ובהשראת אשתו, ושלוש שנים מאוחר יותר השניים הרחיבו את התא המשפחתי והביאו לעולם את בתם השנייה,
עמליה
.