mako
פרסומת

הילד ענק: הנסיך לואי משתגע ברשת - וזה מתוק

עושה פרצופים לאמא קייט, משלב ידיים במחאתיות ומביע חוסר סבלנות ושעמום באירועים מלכותיים: הנסיך לואי, בנם של קייט מידלטון והנסיך וויליאם, מוסיף צבע למשפחת המלוכה – ואנחנו עפים על זה. לא רק אנחנו, כמובן

מערכת mako סלבס
mako
פורסם: | עודכן:
הנסיך לואי
צילום: DANIEL LEAL/POOL/AFP, Getty Images
הקישור הועתק

הוא רק בן חמש, אבל לגמרי גונב את הפוקוס מהאחים שלו, ואפילו מההורים: הנסיך לואי, בנם של קייט מידלטון והנסיך וויליאם, לגמרי לא הטייפקאסט של משפחת המלוכה, אבל אולי בגלל זה הוא הצליח לכבוש את הלבבות של כולם.

לואי רק רוצה להתנהג כמו ילד רגיל, וברור שאירועים המלכותיים בהם צריך לנופף לשלום ולהתנהג יפה – פחות מלהיבים אותו בלשון המעטה, שלא לומר – משעממים תחת. לואי המתוק, שעושה בית ספר להורים שלו, לא פעם ולא פעמיים נתפס בעדשת המצלמה ברגעים משעשעים, ואנחנו פשוט יכולים לראות את זה בלופים.

הנסיך לואי
מספק רגעים איקוניים למצלמה. הנסיך לואי | צילום: Samir Hussein, WireImage, Getty Images

אם עד עכשיו נחשפנו רק לתמונות שלו מהרגעים האלה, שתועדו בעיקר בחגיגות יובל הפלטינה למלכה אליזבת ובהכתרה של המלך צ'ארלס, סדרת סרטונים שרצה ברשת פשוט מאגדת את כל הרגעים האלה לסשן אחד – ואנחנו לא יכולים להחזיק את הבטן.

הוא מתחצף לאמא, עושה לה פרצופים, משתיק אותה כשהיא מדברת איתו, רוקד על המרפסת המלכותית, מוציא לשון, משלב ידיים בכעס, מחזיק את הראש משעמום – אלה רק חלק מהמצבים בהם הנסיך לואי צולם, ויש לנו הרגשה שהוא מביע החוצה את מה שכל בני משפחתו מרגישים. האם יש לנו יורש לנסיך הארי, שיעזוב גם הוא את משפחת המלוכה? יום יבוא ונדע אם צדקנו. בינתיים תיהנו.