ג'ניפר גארנר שילמה מכיסה על כל הלקוחות - וזו הסיבה
לא מעט פעמים סיפרנו לכם על מעשים טובים של סלבס בארץ ומעבר לים. כעת, רגע לפני שהיא חוגגת את יום הולדתה ה-50, ג'ניפר גארנר החליטה לעשות 50 יום של מעשים טובים, ומעשה מספר 2 תפס אותנו במיוחד
ג'ניפר גארנר היא אחת השחקניות היותר אהובות בהוליווד, שתחגוג ב-17 באפריל את יום הולדת ה-50. לכבוד האירוע המרגש, החליטה גארנר לעשות 50 ימים של מעשים טובים לפני יום הולדתה, והמעשה השני שבחרה הפך במהרה לויראלי.
הכוכבת הגיעה לסניף סטארבקס מקומי והזמינה תה עבור עצמה. כשהשלימה את ההזמנה היא הושיטה למוכרת שטר של מאה דולר, וביקשה לשלם מראש על כל ההזמנות של האנשים שיגיעו אחריה. "פשוט תאחלי להם יום טוב ותגידי להם להעביר את זה הלאה", היא ביקשה מהמוכרת, אחרי שפינקה אותה בטיפ שמן.
ג'ניפר ביקשה מהאדם שהיה איתה לתעד את המעשה, והיא פרסמה אותו בעמוד האינסטגרם שלה. פעולת השיתוף גרמה ללא מעט אנשים לבקר את הצעד של גארנר, כשהם כותבים כי "המטרה בפעולות של חמלה זה לעשות אותן באנונימיות, לא לשתף אותן בעמוד האינסטגרם שלך". כך או כך, היינו שמחים להיות מאחורי הכוכבת הענקית בתור.