mako
פרסומת

למה לברוח? קנדל ג'נר לא רצתה להיתפס ככה

זה לא סוד שקנדל ג'נר היא אחת הדוגמניות האהובות עלינו, וככזו, אנחנו נעשה בייסיקלי הכל כדי להשיג תמונה שלה. דוגמנית העל רצה מיוזעת בטייץ לאימון במכון הכושר עם הבסטי שלה - היילי, וכשצלמי הפפראצי תפסו אותה היא עשתה הכל כדי להתחמק

אילי פארי
אילי פארי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

זו הסיבה שכשקנדל נתפסה רצה ברחובות לוס אנג'לס בטייץ ונעלי ספורט עם הבסטי היילי בולדווין, לא ממש הבנו למה היא בורחת, אבל ממה שהספקנו לראות נשמח לספר לכם שדוגמנית העל לא עוצרת לרגע.

קנדל בת ה- 24 נצפתה עם היילי כשהן פתחו במנוסה מצלמי הפפראצי, ובעוד היילי הייתה נראית מחוייכת למדי מהסיטואציה, קנדל דווקא הסתירה את פניה כשהיא מצויידת במשקפי שמש ובקבוק מים.

השתיים ידועות בחברות ארוכת השנים שלהן והן משוויצות בה פעם אחר פעם בחשובונות האינסטגרם שלהן. קנדל אפילו שפכה את ליבה מול מיליוני אנשים בלייב שהיילי ובעלה ג'סטין ביבר עשו בחשבון האינסטגרם שלו. חמודות שלנו.