mako
פרסומת

האתר הרשמי של משפחת המלוכה הבריטית הוביל בטעות לאתר פורנו

בית המלוכה הבריטי לא נותן לנו לנוח לרגע. אחרי רצף שמועות, פרידות סוערות ואפילו גירושים, פאדיחה חדשה העירה היום את משפחת המלוכה. מי שניסה להגיע לקרן הצדקה, מצא את עצמו בטעת באתר פורנו סיני. גורמים בארמון שמו לב לתקלה והחליפו את הלינק השגוי במהירות

אילי פארי
אילי פארי
mako
פורסם:
הנסיך הארי ומייגן מרקל
תקלה תכנית שנמשכה רגעים ארוכים. הארי ומייגן מרקל | צילום: Chris Jackson / Staff, GettyImages
הקישור הועתק

נכון שחשבנו שדברים מתחילים להירגע אחרי שהנסיך הארי ואשתו מייגן נפרדו בדרמטיות מבית המלוכה הבריטי והתחילו דרך חדשה, אבל אז הוכרז על גירושים פתאומיים של בן דודו של הארי, ואת התקרית שקרתה אתמול אף אחד לא יכול היה לצפות.

אמש במשך זמן מה, אחד מהקישורים באתר הרשמי של משפחת המלוכה הבריטית הוביל לאתר פורנו סיני, במקום לאתר של קרן הצדקה של הנסיך הארי. גורמים בבית המלוכה שמו לב לתקלה והחליפו את הלינק השגוי במהירות, אבל באינטרנט כמו באינטרנט, תשמחו לגלות שהתיעוד של הפאדיחה כנראה ישאר לנצח.

תקלה באתר הרשמי של משפחת המלכה. פברואר 2020
ככה זה היה נראה | צילום: צילום מסך מהאתר הרשמי של משפחת המלוכה

באתר של המלכה הקוראים מוזמנים להכנס ללינק של אתר הקרן של הנסיך, "שהוקמה בשנת 1985 ופיתחה את תחומי ההשכלה, הבריאות, הדת והנשים בדרום אפריקה", אך כשלחצו על הלינק הופתעו לגלות את האתר הסיני, שמציע מופעי לייב-סקס.

עוד לא ברור אם האתר של המלכה נפל קורבן למתקפת סייבר או אם אחד המתכנתים נרדם בשמירה, אבל כנראה שזה הדבר האחרון שהמלכה המוטרדת הייתה צריכה להתמודד איתו בזמנים כמו אלו.