mako
פרסומת

"אוהבים להזד**ן": חבר של קורטני שורף את הרשת

קורטני קרדשיאן וטראוויס בארקר ממש לא מנסים להסתיר את האהבה שלהם, אבל לעיתים הם נוטים לעצבן את הגולשים. כשטראוויס פרסם בעמוד האינסטגרם שלו תמונה שצולמה רגע אחרי שהשניים קיימו יחסי מין - הגולשים זעמו

מערכת mako סלבס
mako
פורסם:
הקישור הועתק

קורטני קרדשיאן וטראוויס בארקר מחזיקים כבר חודשים ארוכים בטייטל "הזוג הלוהט של הביצה ההוליוודית", עם לא מעט פוסטים מאוהבים, תמונות צמאות ונוכחות אינטנסיבית ברשתות החברתיות. למרות שאנחנו אוהבים לפרגן לזוג האהוב, לפעמים יש רגעים שהם פשוט מגזימים - וברשת לא ריחמו עליהם בהגזמה האחרונה.

הכוכב בן ה-45 שיתף בעמוד האינסטגרם שלו תמונה של הסלון שלו, שנראה שעבר עליו אקט מיני סוער בלשון המעטה. הבגדים של קורטני וטראוויס היו פזורים בכל רחבי החלל, כולל בגדים תחתונים קטנטנים ולנז'רי מהממים שכנראה שייכים לקורט. הכוכב הטיזר שיתף את התמונה בסטורי שלו, והגולשים, שכבר מאסו בפוסטים הצמאים של הזוג - מיהרו לתקוף.

פרסומת

"אוקיי, הבנו, אתם אוהבים להזד**ן", כתב אחד הגולשים, ואחרים הוסיפו: "כנראה שהייתי כל כך מובך ועם בחילה אם ההורים שלי היו מתנהגים ככה באינסטגרם. כנראה לא הייתי נשאר ברשתות החברתיות", "זה ממש מוזר ולא הולם. הם כל הזמן מבקשים פרטיות אבל טראוויס מפרסם תמונות מרגעים אינטימיים. אף אחד לא צריך לראות את זה". מילה ממערכת mako סלבס: כשיש אהבה - שווה להשוויץ בה.