"קים עסוקה כל הזמן. היא וקניה לא על אותו גל"
הקורונה השפיעה על מערכות היחסים של הכוכבים הגדולים בביצה בצורה קיצונית למדי: או קאמבקים, או פרידות. אפילו הפאוור קאפל של הביצה, קים קרדשיאן וקניה ווסט, הושפעו מהסגר שהוטל עליהם, ואחרי שבועיים של שקט מגיעות עדויות חדשות מכותלי הבית - והן מטרידות למדי

לפני מספר שבועות דיווחנו לכם על משבר רציני למדי בין הפאוור קאפל הבלתי מעורערים של הביצה – קים קרדשיאן וקניה ווסט. על פי מקורבים לשניים, במהלך תקופת ההסגר הם התמודדו עם ריבים, מחלוקות, ואי הסכמות שהובילו אותם למשבר ממשי. "כרגע קים וקניה לא מסכימים על שום דבר", מסר מקורב לזוג בזמנו. "רוב בני המשפחה מתחילים לחשוש שהם לא ישרדו את המשבר הזה".
קצת יותר משבועיים עברו ולא שמענו מהזוג המלכותי של הביצה, שתיקה שיכולה להצביע על שיקום או על הידרדרות נוספת. לצערנו, כמו שזה נראה כרגע, היא אכן מצביעה על העמקת הקרע בניהם, אבל קים וקניה לא נותנים למשבר להביס אותם, נכון לעכשיו.
"קים וקניה לא על אותו גל: היא קמה מוקדם להתאמן והוא קם מאוחר. קים עסוקה 24/7 וקניה מתקשה כי אין לו שגרה כמו שיש לקים", מסר מקורב לזוג. "למרות הנסיבות, קים וקניה עושים את הכל כדי לשקם את מערכת היחסים שלהם. קניה מוודא שלקים יש מספיק זמן לעצמה, וזו הייתה אחת הסיבות העיקריות לפיצוץ במהלך ההסגר".