mako
פרסומת

לא מפסיקה: אדל מתחמקת מהפפראצי

אחרי שהגיעה ללוס אנג'לס בשבוע שעבר ונכחה באירוע פרטי של ביונסה וג'יי זי ואף צולמה בזמן ריצה בפפראצי ששיגע את העולם - אדל יצאה שוב מהבית, הפעם לחתונה של חברה טובה, והתמונות מדברות בעד עצמן

מערכת mako סלבס
mako
פורסם:
הקישור הועתק

בזמן שהעולם כולו מחכה לאלבום חדש, מי שזכה לשמוע את אדל שרה ומופיעה הם האורחים בחתונה של חברתה הטובה, לורה דוקריל. הכוכבת יצאה בשמלה הורסת ללוות את הבסטי בערב הגדול של חייה - וכמובן שצלמי הפפראצי ארבו לה.

לפני ימים ספורים הצגנו בפניכם תמונות חדשות של אדל בזמן שהיא עושה ריצה ברחבי לוס אנג'לס. לפי דיווחים מעבר לים, היא השילה ממשקלה כ-50 ק"ג בעזרת דיאטת אלף קלוריות ביום. למרות העניין הרב שיש סביב הנושא, אדל מסרבת לשתף פעולה וכשנתקלה שוב בצלמים - היא הסתירה את פניה והמשיכה בשלה.

אדל רזה בתמונה חדשה. פברואר 2020
יפה בכל מצב. אדל במסיבה הפרטית של ביונסה, לפני ימים אחדים | צילום: popmundord , mako

אחרי החתונה הגיעה אדל לפאב, שם היא חגגה עם מספר מצומצם של חברים ואף ביצעה מולם את הלהיט "Rolling at the deep". עד היום בו היא תחייך לצלמי הפפראצי ולא תברח מהם, אנחנו נדווח בכל צעד של הזמרת, שבאופן כללי לא מרבה להגיע למקומות ציבוריים.