mako
פרסומת

תקרית הפוטושופ של קנדל ג'נר

קנדל ג'נר חשבה שאם היא תעלה תמונת עירום לרשת, אף אחד לא יבחין בכך שהיא ריטשה אותה קלות. סורי, מיס ג'נר, אבל הגולשים הרבה יותר חכמים ממה שאת חושבת

מיכל ישראלי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

מאז שקיילי וקלואי ילדו, נדמה שקנדל ג׳נר עוד יותר מדגישה את כמה שהיא נהנית מהחיים, בתור היחידה במשפחה שעדיין לא התרבתה. היא אפילו אמרה בראיון לאלן דג׳נרס שהאחיינים שלה ממש מתוקים, אבל לא עושים לה חשק לילדים משל עצמה כרגע, והיא מעדיפה לשחק איתם ולתת חזרה להורים.

בתמונה הנהנתנית האחרונה שהיא העלתה לאינסטגרם, קנדל יושבת בחדר אמבטיה כשלגופה תחתונים בלבד, על ראשה מגבת ובידה כוס יין. את התמונה צילמה היילי בולדווין שנמצאה באותו הרגע בתוך האמבטיה, גם היא עם כוס יין, והעלתה בתורה תמונה שקנדל צילמה.

עד כאן הכל טוב ויפה - קנדל ג׳נר טופלס זה לא בדיוק משהו שלא ראינו בעבר, ואנחנו בהחלט מפרגנים לה על כך שהיא מתייחסת לעירום כאל דבר טבעי ויפה שאין שום צורך להתבייש בו. הבעיה? עוקבים חדי עין שמו לב שהתמונה של קנדל עבר טיפול קל, באחת מאפליקציות עריכת התמונות שגם אחותה קים נתפסה משתמשת בהן לא פעם לצורך הצרת היקפים.

פרסומת

אם תסתכלו מקרוב, תראו שהדלת מאחורי קנדל מעוקלת קלות, בדיוק הסימן שמשאירות מאחוריהן האפליקציות לעריכה מהירה. הדלת נמצאת מאחורי הבטן של קנדל, מה שאומר שהעריכה נעשתה כדי להשטיח אותה אף יותר.

אמנם לא מדובר בעריכה שערורייתית כמו זו שהואשמה בה קיילי לאחרונה, לאחר שהעלתה תמונה בה נראה שהקטינה את האוזן של סטורמי, אבל באיזה עולם קנדל ג׳נר זקוקה להצרת היקפים?! אם את בעניין שחרור הפטמה, קנדל, אולי שחררי גם את הבטן?