mako
פרסומת

אנג'לינה חושפת את המאבק ביניהם - ובראד זועם

זאת כבר תקופה ארוכה שבראד פיט מנסה לשמור על איפוק בכל הקשור למאבק המשמורת בינו לבין אנג'לינה ג'ולי על ילדיהם, אך נראה שתקופת הנימוסים תמה. לשחקן נמאס מכך שזוגתו לשעבר מדליפה את כל הפרטים לתקשורת ומכנה את זה "מהלך מגעיל"

מיכל ישראלי
mako
פורסם:
בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי בטקס הבאפטא
בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי בטקס הבאפטא | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

כבר זמן מה שהתקשורת העולמית והמקומית לא מפסיקה לסקר את מאבק המשמורת של בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי על ששת ילדיהם המשותפים (בהנחה שאתם קוראים משהו חוץ מ-mako סלבס). כשהשניים רק הודיעו על פרידה, נדמה היה שהם יעברו אותה כמו האנשים האינטלקטואליים והמאופקים שהם. כלומר, באופן יחסי לכוכבי הטראש שמעוניינים להגיע לכותרות.

כעת, נראה שבראד מאשים את אנג'י בפומביות של המאבק הזה, שלא מפסיק לייצר כותרות על האיבה ששוררת בין זוג האקסים, שבמשך כל כך הרבה שנים נראו מאוהבים וכאילו כלום לא יכול להפריד ביניהם.

מהסיקור התקשורתי נראה שלא טובת הילדים היא זו שעומדת לנגד עיניהם, אלא שכל אחד מהם מנסה להשיג כמה שיותר לעצמו ולגזול כמה שיותר מהשני. לא חבל? יש לכם מספיק כסף - שלא לומר ילדים - לכווווולם.

בראד ואנג'לינה גלריה
אפשר שתעשו כבר שולם? | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images

על פי השמועות, שני הצדדים הסכימו להשאיר את פרטי המאבק המשפטי בינם לבין עצמם, עורכי הדין ובית המשפט. אבל עכשיו, אנג'י החליפה ייצוג משפטי, ועורכי הדין החדשים מעוניינים לחשוף הכל בפני התקשורת.

על פי מקורות שמקורבים לבראד, לאחר שאנג'י האשימה אותו בכך שהוא לא משלם לה מזונות, הוא הרגיש שהוא מחויב להגיב בפומבי על ההאשמות, למרות שהוא חושב שהמאבק פוגע בילדים. לדבריהם, הוא קרא למאבק הפומבי "מגעיל" והוא מקווה שגם אנג'י תראה שמדובר בנזק לילדים ותשכנע את עורכי הדין שלה לשמור על הדברים חסויים. אבל יש לנו תחושה שעוד נשמע פרטים אינטימיים מהתהליך הזה.