mako
פרסומת

בגיל שנה וחצי: סטורמי כבר יודעת לקרוא ולספור

נשות משפחת קרדשיאן-ג'נר ידועות כחכמות וחדות במיוחד, אך האם הדור הבא שלהן כבר גובל בגאונות? בסרטון חדש שהעלתה קיילי ג'נר מתברר כי בתה סטורמי, עוד לא בת שנה וחצי, כבר יודעת לקרוא ולספור

מערכת mako סלבס
mako
פורסם:
סטורמי
צילום: אינסטגרם, stormijenwebster
הקישור הועתק

חופשתה מעוררת הקנאה של קיילי ג'נר לטורקס וקייקוס הייתה ללא ספק מהמתוקשרות בהיסטוריה, כשהטיסה כמה מחברותיה הטובות ביותר לחגוג על האי הקאריבי את השקת קולקציית מותג הטיפוח החדש שלה, "קיילי סקין", וגרמה ל-141 מיליוני העוקבים שלה לעקוב בשקיקה אחר כל פוסט שהעלתה (ואלוהים עדנו שהיו לא מעט כאלה).

אך מגיע רגע בחייה של כל בת קרדשיאן או ג'נר בו היא חייבת לחזור למציאות, וב"לחזור למציאות" אנחנו כמובן מתכוונים לחזרה לחיים הנוחים והטובים שלהם באחוזות הענק, כשלצדן צי מטפלות ועוזרות שעושות עבורן הכל. אבל אם יש משהו אחד שהג'נרית הקטנה לא מוותרת עליו זה כמובן זמן איכות עם בתה הקטנה, סטורמי, ובסרטון החדש שהעלתה - נראה כי ההשקעה השתלמה.

בסטורי המדובר, נראות סטורמי וקיילי משחקות יחד כשהאחרונה מנסה לעודד אותה ללמוד לספור ולקרוא את האלפבית. העובדה שמדובר בילדה שעוד לא חגגה שנה וחצי גרמה לנו לפקפק באתגר הזה, אך אז התברר כי סטורמי ילדה מחוננת במיוחד שהצליחה לזהות בעצמה אותיות כמו "O" ו"A" ולספור יחד עם קיילי עד 4.

פה זה כמובן לא נגמר, כי בהמשך הסרטונים מתברר כי סטורמי יודעת לא רק לזהות צורות אלא גם צבעים כמו סגול ולב אדום. "תינוקת חכמה שלי", החמיאה לה קיילי בחום וגרמה לנו לתהות מתי ייצא גם ליין ספרי לימוד ומשחקי מחשבה.