"זה כל כך קשה": גם לקייט מידלטון לא פשוט לגדל שלושה ילדים
קייט מידלטון היא כידוע אם גאה לשלושה נסיכים קטנים ומתוקים, וכשהיא נפתחה ודיברה בכנות לגבי הקושי וחוסר התמיכה שחוות אמהות, התגובה הציבורית הייתה אוהדת באופן מפתיע כמעט - בכל זאת מדובר באם פריווילגית במיוחד. האמת שגם אנחנו השתכנענו

זהירות: לפניכם אייטם שעלול לעורר תגובות ציניות ומרירות - ואולי קצת בצדק - אבל מומלץ בכל זאת לגלות סובלנות והכלה כשנספר לכם שקייט מידלטון דיברה בכנות על קשיי האימהות וחוסר התמיכה שנלווה להם. כן, אפילו כשאת בת מלוכה שמגדלת את המלך העתידי של אנגליה בסיוע צוות מסור של עוזרים ומטפלות.
הדוכסית מקיימברידג' ואמא של הנסיכים הקטנים ג'ורג', שארלוט ולואי, הגיעה אתמול (ג') לאירוע צדקה במרכז לתמיכה משפחתית, ונפתחה לגבי החוויה האישית שלה כאם שלכאורה מקבלת את כל העזרה שאפשר לבקש. "זה כל כך קשה", היא אמרה. "את מקבלת הרבה תמיכה ועזרה עם התינוק בשלבים המוקדמים, אבל בסביבות גיל שנה - זה מתחיל להתפוגג. ואז יש כמות מאוד גדולה של ספרים לקרוא".
אחת המתנדבות שנכחו באירוע זכתה לדבר עם קייט ישירות, ושמחה לפרגן לה אחר כך בפני כלי התקשורת: "אני חושבת שזה הופך אותה לאנושית, למחוברת. היא אמא, והיא אמא מאוד פעילה, וזה מה שאנשים אוהבים אצלה. היא מהווה תמיכה כל כך נהדרת בארגון שלנו מפני שהיא מבינה שכל המשפחות חוות את אותם לחצים ומאבקים, והיא לא יוצאת דופן".