mako
פרסומת

הכלבים של פריס הילטון חיים באחוזה משלהם

לפריס הילטון יש שבעה כלבים, והיא אוהבת אותם מאוד. כמה אוהבת? ברמה של לבנות להם אחוזה בת שתי קומות, עם מיזוג, חימום וריהוט מעוצב. כשהיא בחרה לחלוק את המידע הזה עם העוקבים שלה, הם התהפכו עליה וקראו לה "טפילה מהסוג הכי גרוע"

עדן יואל
עדן יואל
mako
פורסם:
פריס הילטון
חיה כמו כלב, בקטע טוב - פריס הילטון | צילום: מתוך instagram
הקישור הועתק

אנחנו יודעים שכל הקטע של פריס הילטון הוא להפגין עושר מנקר עיניים שגורם לכם לשאול "אבל למה היא ולא אני?". אבל הפעם, זו אפילו לא היא בעצמה, אלא הכלבים שלה. תסתכלו על התמונה הבאה:

במבט חטוף, המבנה מאחורי פריס (ובן זוגה, כריס זילקה) נראה כמו בית רגיל, אבל תסתכלו שוב – מדובר בבית קטן מדי עבור רוב בני האדם. ואכן, הבית הזה לא מיועד לבני אדם, כי אם לכלבים של פריס. כן-כן, הכלבים של פריס הילטון חיים יותר טוב מכם, תתמודדו.

"הכלבים שלי חיים באחוזת כלבלבים עם שתי קומות, מיזוג אוויר, חימום, ריהוט מעוצב ונברשת. מתה על זה", כותבת פריס בפוסט שמלווה את תמונות האווירה מתוך האחוזה של כלבלביה, ומה נגיד? הוורוד והשחור הם לא הטעם האישי שלנו, אבל הלוואי עלינו התעוזה והכסף לבנות מלונה כזאת.

פריס אוהבת את הכלבים שלה אהבת נפש (הם זכו אפילו לכבוד הגבוה ביותר, ויש להם חשבון אינסטגרם משלהם), ויש שבעה מהם, אז אנחנו מבינים שהיא לא רוצה לתת להם להתרוצץ באחוזה הפרטית שלה ולהרוס את כל הרהיטים, אבל נו באמת, מה רע במלונה קלאסית?

פרסומת

האחוזה של הכלבים של פריס הילטון
בא לחדש לכם - מגורי הכלבים של פריס | צילום: טוויטר

ולא תאמינו, התמונות של פריס הצליחו לעצבן לא מעט גולשים. בין 15 מיליון העוקבים של הילטון בטוויטר נמצאו לא מעט אנשים שהשאירו ליורשת המפורסמת תגובות זועמות כמו "מה לא בסדר איתך?!", "הלוואי שאת צוחקת", "את עשירה טפילית מהסוג הכי גרוע" ו-"הכלבים שלך חיים טוב יותר מרוב האמריקאים". טוב, עם התגובה האחרונה קשה להתווכח.

תרשו לנו לסכם עם התגובה החביבה עלינו: "הכלבים שלי חיים איתי ועם בת זוגי ב"אחוזה", כי אנחנו לא פאקינג משוגעים":

פרסומת