mako
פרסומת

מיילי, שומעת? סטלה מקסוול בסדרת צילומים לוהטת ל"ויקטוריה'ס סיקרט"

האקסית הלוהטת של מיילי סיירוס, שלפי השמועות היא הנוכחית של קריסטן סטיוארט, מוכיחה שכמו יין טוב היא רק משתבחת עם הזמן והיא לוהטת יותר מתמיד. עכשיו היא תועדה כשהיא מדגמנת בסדרת צילומים לוהטים בחופי מיאמי

ענבל חייט
mako
פורסם:
סטלה מקסוול
צילום: INSTAR image
הקישור הועתק

סטלה מקסוול לוהטת כמו שרק דוגמנית מצטיינת בצבא הסודות של ויקטוריה יכולה להיות, אבל בואו נגיד שאם היא לא הייתה האקסית של מיילי סיירוס והנוכחית של קריסטן סטיוארט - סביר להניח שלא היינו יודעים מי היא.

מקסוול (26) שניהלה רומן קצרצר אך לוהט עם מיילי סיירוס ב-2015, מתחזקת לפי השמועות בחודשים האחרונים רומן עם קריסטן סטיוארט (שברזומה הרומנטי שלה ניתן כמובן למצוא את רוברט פטינסון ואת הזמרת סנט וינסנט שהיא כידוע האקסית של קארה דלווין), מה שכנראה גורם לה להיות אקסטרה מאושרת כפי שנצפתה על סט הצילומים למותג ההלבשה התחתונה.

בביקיני צהבהב, מקסוול הציגה פיגורה לוהטת בחופי מיאמי שם דגמנה עבור מותג ההלבשה הלוהט של "ויקטוריה'ס סיקרסט", כשבשיאו של יום הצילומים בין מבט מפתה אחד לשני אף תועדה מסתובבת טופלס על הסט. החיים של קריסטן ללא ספק טובים.

סטלה מקסוול
לא יודעים איך היינו מגיבים לתמונות האלה אם היינו מיילי סיירוס | צילום: INSTAR image

סטלה מקסוול
החיים של קריסטן לא רעים בכלל | צילום: INSTAR image
פרסומת

סטלה מקסוול
שלך פחות, כי קר בצילומים | צילום: INSTAR image

סטלה מקסוול
סי יו נקסט טיים | צילום: INSTAR image