mako
פרסומת

מאמי טיים: מדונה לוקחת את רוקו לארוחת ערב

בפעם הראשונה מאז ההפסד בקרב המשמורת עליו, מדונה הטיסה את עצמה חזרה ללונדון כדי לעזור לרוקו להתאקלם בבית הספר. בתפריט: שיחה צפופה עם המנהלת וארוחת ערב לקינוח עם המלכה אסתר

ענבל חייט
mako
פורסם:
מדונה ורוקו
צילום: jesal parshotam
הקישור הועתק

שבוע לאחר שהפסידה בקרב המשמורת על רוקו, מדונה מוכיחה שהיא עדיין מאה אחוז אמא מעורבת ומטיסה עצמה ללונדון כדי לעזור לבן יקיר לה להתאקלם בבית הספר.

בזמן שאבא גאי ריצ'י מבלה במאליבו, מדונה (58) חששה שהחזרה לבדו לבית הספר תהיה קשה לרוקו, והחליטה להגיע לממלכה הבריטית כדי לתת לו קצת תמיכה אמהית.

כראוי למדונה, התמיכה לא ממש נעשתה בטרמפ לבית הספר או כללה סנדויץ' עם שוקולד ללאנץ' והיא הגיעה עד למשרד המנהלת לבושה בחולצה שקופה כמובן כדי לוודא שהכל מתקתק לפחות כמו הביג בן.

אחרי שסיימו את עיני ההשכלה הרשמיים, מדונה החליטה שהגיע הזמן להשכלה קולינרית ולקחה את רוקו (16) למסעדה צמחונית נחשבת בנוטינג היל, לארוחת ערב צפופה עם אמא.

לדברי סועדים במקום השניים נראו מאושרים ורגועים לחלוטין."הם היו בדיוק כמו עוד אמא ובן שיצאו לאכול ארוחת ערב. האווירה הייתה רגועה ושמחה והם ישבו ליד הכניסה וצחקו".

אם דאגתם שנשאר דם רע בין רוקו למדונה אחרי שבשיא קרב המשמורת הוא כינה אותה כלבה ואף הפסיק לעקוב אחריה באינסטגרם, אפשר להיות רגועים. "מי שראה אותם לא היה מאמין בחיים איזו דרמה הם עברו בחודשים האחרונים", סיפרו הסועדים במקום. "ברור לחלוטין שהם שמו הכל מאחוריהם והם ממשיכים בחיים".

מדונה ורוקו
יש הרבה על מה לדבר | צילום: jesal parshotam

מדונה ורוקו
על מזג האוויר למשל | צילום: jesal parshotam

מדונה ורוקו
או על הלוק החדש והלא ברור שאימצת | צילום: jesal parshotam
פרסומת

מדונה ורוקו
כן כן, הלוק הזה | צילום: jesal parshotam