mako
פרסומת

הלו, איטס מי! כרטיס האשראי של אדל נדחה

מישהו בסניף H&M בקליפורניה היה צריך כנראה לבדוק את הקופה פרום דה אדר סייד, אחרי שכרטיס האשראי של הדיווה הבריטית גרם לה לפדיחה השמורה בדרך כלל לתפרנים כמונו ונדחה כשביקשה לשלם

ענבל חייט
mako
פורסם:
אדל
אדל | צילום: ohnotheydidnt
הקישור הועתק

מקום תשיעי ברשימת הסלבס העשירים בעולם של המגזין פורבס לשנת 2016, הון שמוערך במאות מיליונים וקול שיכול למכור אצטדיונים בשניות. כל זה, ואדל לא הצליחה אפילו לעשות את מה שרובנו מתמחים בו על בסיס יומיומי: לגהץ את כרטיס האשראי שלה בסניף H&M בקליפורניה.

הדיווה הבריטית (28) בסך הכל ביקשה לפנק את עצמה בקצת שופינג לנשמה, אך לא תיארה לעצמה שתחווה שרשרת פדיחות הזויה שנראית כאילו נלקחה ממערכון, כשכרטיס האשראי שלה נדחה בקופה והכלב שלה תקף כלב אחר במקום.

"הרגשתי מושפלת", סיפרה אדל על החוויה הלא נעימה, אבל סיכמה את העניין כהרגלה בנימה מבודחת. "הטיול שלי ל H&M היה נהדר. מזל שאף אחד לא זיהה אותי כך שיכולתי להתגבר על זה". ככה זה כשאין כרטיס מועדון.

אדל
שוקקקקקינג | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images

אדל
הלו, כרטיס אשראי? זו אני, אדל | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images