"מה הוא חשב לעצמו?": מירנדה קר מגיבה לראשונה על תמונות העירום של אורלנדו
זוכרים את אותו הבוקר בתחילת אוגוסט בו רטטו חדרי הלב שלכם כשאורלנדו בלום החליט לשוט על חסקה בעירום? אז גם האקסית שלו מירנדה קר זוכרת, ומה נאמר? הגברת לא מתרשמת מתעלולי האקס שלה ויש לה מה להגיד בנושא

בעוד נשים רבות ברחבי העולם הפסיקו לנשום כשאורלנדו בלום החליט לחשוף את תיבת האוצר הפרטית שלו לעיני העולם כולו בעת שנפש עם קייטי פרי בסרדיניה, בקצה השני של העולם ישבה האקסית שלו מירנדה קר, ומלמלה לעצמה "ברוך שפטרני מפיראט זה".
קר (33) נמנעה עד כה מלהגיב על התמונות של אבי בנה בן החמש פלין ומי שהיה בן זוגה במשך שש שנים, אך החליטה לשבור את שתיקתה בנושא בראיון שהעניקה לתוכנית רדיו אוסטרלית אתמול (ד'). "אלוהים ישמור. הוא שלח לי סמס לפני וכתב לי שהוא ממש נבוך אבל עומדות להתפרסם תמונות שלו והוא חשב שכדאי שיזהיר אותי". סיפרה.
כצפוי, מירנדה לא ממש התרשמה מפרץ העירום הספונטני של האקס שלה. "אמרתי לו, 'באמת. מה חשבת? "ברור לי שהוא לא באמת חשב על זה" סיפרה, והתבדחה כי היא עומדת לשלוח לו תחתוני בוקסר מהקולקציה שלה. "פשוט תכסה אותו ותכניס אותו", סיכמה קר. אתה הבנת את זה הו רב חובל בלום?

