mako
פרסומת

צפו: ביונסה בסרטונים נדירים מגיל עשר

אוסף של 12 קלטות המכילות צילומים נדירים של ביונסה בגיל 10 בלהקת הבנות שלימים תהפוך לדסטניז צ'יילד הוצעו לאחרונה למכירה תמורת סכום מטורף של כ-3 מיליון דולר. יש קונים בקהל?

ענבל חייט
mako
פורסם:
הקישור הועתק

נורא מבאס שבלאק פריידי בדיוק הסתיים, כי אם היינו יודעים שאוסף קלטות נדירות של ביונסה יצוץ פתאום, היינו לגמרי חוסכים את כל הפנסיה העתידית שלנו ומשקיעים ברכש הנדיר הזה.

אוסף הקלטות, 12 במספר, מתעד את ביונסה בת ה-10 בתחילת דרכה המוזיקלית בלהקת הבנות "Girls Tyme" ומכיל מעל לשעתיים וחצי של צילומים מחזרות, מאחורי הקלעים, הופעות וחומרי ארכיון נדירים של הדיווה הקטנטנה בראשית דרכה. לימים, ולאחר מספר גלגולים ותחלופות, הלהקה תשנה את שמה לדסטניז צ'יילד ותהפוך לאחת הלהקות המצליחות בהיסטוריה.

ביונסה
ילדת פלא | צילום: צילום מסך, mako

הקלטות מוצעות למכירה מאז ה-29 בנובמבר תמורת סכום התחלתי של כמיליון דולר, שצפוי בסופו של דבר לעבור את רף ה-3 מיליון דולר כשהמכירה תגיע לסיומה ב-10 בינואר 2017. יש למישהו עודף מדולר?

ביונסה
שלוש מיליון דולר וזה שלכם | צילום: צילום מסך, mako