mako
פרסומת

נשי אותי: קלואי קרדשיאן פתוחה למערכת יחסים עם אישה

אחרי שסימנה וי על יותר מדי דושים שהבטיחו לה את הכוכבים אבל בסופו של דבר רק סידרו לה כרטיס VIP למועדון הלבבות השבורים, קלואי קרדשיאן החליטה לתת צ'אנס ולפתוח את ליבה לאפשרות של דייטים עם נשים. "היא רוצה למצוא אושר, ולא משנה מה זה אומר", סיפר מקורב לקרדשיאנית נטולת המזל באהבה. רק תיזהרי מקארמה. שמענו שהיא ביץ'

ענבל חייט
mako
פורסם:
קלואי קרדשיאן ומאליקה
קלואי קרדשיאן ומאליקה
הקישור הועתק

אנחנו לא יודעים מה קלואי קרדשיאן איחלה לעצמה כשנשפה על הנרות בעוגה בחגיגות הקיום שלה שהתקיימו השבוע, אבל יש לנו הרגשה שהמילה אהבה בטוח הוזכרה.

אחרי שרשרת לא קצרה של מערכות יחסים בעייתיות עם גברים, בראשן כמובן הנישואים הכושלים ללמאר אודום, קלואי החליטה שגיל 32 זה בדיוק הזמן לבדוק האם נשים נהנות יותר ולסדר לעצמה סיור בממלכת ונוס.

"היא כל כך מיואשת מגברים בשלב הזה", סיפר מקורב לקרדשיאנית שבורת הלב. "בלתי אפשרי למצוא גבר שהוא גם נאמן אבל גם כיפי".

לטובת כל זכרי האלפא הבוכיים אי שם במאדים, קלואי עוד לא התייאשה מכם לגמרי אז עוד לא צריך לחתוך ורידים. "היא עדיין בחיפושים אחרי גבר חדש, אבל היא החליטה שהיא רוצה לעשות קצת כיף ועל הדרך לבדוק את המיניות שלה".

אחרי שכבר חלקה נשיקה עם חברתה הטובה מאליקה, קלואי מבלה יותר ויותר זמן עם חבריה שעדיין בארון ומוכנה לזרום עם מה שבא הוסיפו וסיפרו חבריה, שהדגישו שנאמנה לאופייה החצוף ומלא הביטחון קלואי שמה קצוץ על מה שיהיה לאנשים להגיד על ההחלטה שלה. ככה אנחנו אוהבים אותך אישה!