mako
פרסומת

פאן להם במקסימום: הסלבס נותנים בראש בקואצ'לה 2016

כן, אנחנו יודעים. שביזות של ראשון בבוקר, העיניים בקושי נפקחות והריר עוד מכסה את הפנים. במרחק של כמה שעות טיסה ואלפי קרני שמש מלטפות, מיטב הסלבס של הוליווד נותנים בראש בלי חשבון בפסטיבל המוזיקה הנחשב של השנה קואצ'לה. לנו יש את פאנג'ויה. הוריי!

ענבל חייט
mako
פורסם:
קאוצ'לה סלבס
קאוצ'לה סלבס | צילום: mako
הקישור הועתק

יש להם אחוזות מפוארות, הם מבלים במקומות הבילוי הכי שווים ביקום ואין להם שמץ של מושג מה זה לשטוף צלחת או להגיע למקום שהוא לא VIP, פירסט קלאס ועם שירות חנייה צמוד, ובכל זאת, הפרא הפנימי שוכן בתוך מיטב הסלבס ויוצא לבקר פעם בשנה.

כן, גם הסלבס שנראים לכם הכי מפונקים בעולם, אוהבים להיזרק פעם בשנה בפסטיבל המוזיקה הנחשב והמדובר קואצ'לה שמתקיים מדי שנה במדבריות קליפורניה, וכולל הופעות מוזיקליות משובחות, סלבס זרוקים על המדשאות כאחרוני ההיפים והמון אאוטפיטים ופריזורות צבעוניות ומגניבות.

ספירת מלאי של האירועים הראויים לציון בפסטיבל שהחל בסופ"ש, כללו את קיילי ג'נר, שתוך יומיים הספיקה להחליף שתי פריזורות – האחת בכתום לוהט והשנייה בורוד עם נגיעות ירוק ושתי צמות ארוכות, וכמובן לחשוף את גופה בביקיני עם הדפס עין (נגד המזל הרע של הפפראצי כמובן).

עוד נצפו מפזרים גלאם: טיילור סוויפט (26) בפריזורת הפלטינום בלונד החדשה שלה מלווה בחברה הטובה לורד ובעוד כמה נציגות חטובות מהגירל סקוואד שלה, שבאו לתת בכפייים ובשאגות לבויפרינד של סוויפט קלווין האריס שצפוי להופיע (כששאר ההופעות כללו עד כה את קאשה, קניה ווסט, מופע האיחוד של רובים ושושנים ועוד)

עוד נצפה שם גם פטריק שוורצנגר (22) שהצליח לעורר את המיני שערוריה המתבקשת של הפסטיבל, כשתועד בולע טבליה חשודה ספק סם ספק לא. 

פרסומת

נציגיו של האקס המסוקס של מיילי סיירוס טוענים כי מדובר בטבליה בשם "Party Smart" שנועדה למנוע האנגאובר כששותים וכי לא מדובר בסמים, כפי שמדורי הרכילות נהנים לדווח. אנחנו בכלל היינו בטוחים שמדובר בלחם הקודש והוא מבקש סליחה על חטאיו. יאללה בלאגן.

אין תמונה
גם צמות וגם עיניים בלי עין הרע

אין תמונה
וגם כתום, לא עלינו
פרסומת

קאוצ'לה
זה מה שאנחנו חושבים שזה שוורצנגר?

קאוצ'לה
לא לא, זה נורופן
פרסומת