18,000 דולר ללילה: כך נראה הנופש של בראנג'לינה בתאילנד
קשה להיות בראד ואנג'לינה, בגלל זה מזל שיש רק זוג אחד כזה פלוס שישה יורשים. המשפחה היפה בתבל החליטה לצאת לחופשה בתאילנד כדי לספוג קצת קרני שמש ופפראצי ועשתה את זה הכי בצנעה

בזמן שאנחנו מתלבטים אם שווה לשכור קיאק כדי להגיע מהסלון לשער של הבית עם הסופה שיש בחוץ, בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי ארזו את עצמם ואת ששת ילדיהם, וטסו לתאילנד לקצת בונדינג משפחתי.
כראוי לאצולה הוליוודית, המשפחה לא מתאכסנת בבונגלו מתפרק על החוף, אלא מתפנקת באתר הנופש היוקרתי אמנפורי בפוקט, בווילה מפוארת הכוללת עשרה חדרי שינה, חדר כושר פרטי, בריכה וצוות של שמונה משרתים שזמין להיענות לכל דרישה של המשפחה, כל זאת עבור הסכום הזניח של 18,000 דולר ללילה.
מקורות מדווחים כי בעלי אתר הנופש היוקרתי אף מצאו פתרון לצלמי הפפראצי העיקשים הסובבים במקום, וכל אימת שהם מתקרבים למבנה בסירות בניסיון לתפוס תמונה של המשפחה, הם שולחים סירה אחרת לגרש אותם או פשוט משחדים אותם בכסף.
עוד ב-mako סלבס:
רק כדי שלא תחשבו שהחיים של הזוג מושלמים לגמרי, נספר כי אווירת ההאפי האפי ג'וי ג'וי סבלה ממכה קטנה, כשהבן הבכור שלהם מאדוקס נפגע ברגלו בזמן שרכב על אופנוע ים. גם בגן עדן לא הכל מושלם.





