מצא את ההבדלים: קים קרדשיאן וקניה ווסט עושים סלפי עם המעריצים
נשיא ארה"ב לעתיד והגברת הראשונה הגיעו לשדה התעופה בניו יורק, שם הקיפו אותם מעריצים שביקשו להצטלם איתם. בעוד שקים עברה לפוזת סלפי מיומנת, קניה נשאר אדיש כהרגלו. יש לך 5 שנים ללמוד להתחנף למצביעים

קניה ווסט הוא האיש העצוב ביותר בעולם, כבר הבנו מזמן – או לפחות כך עולה מהתמונות שלו. לא ברור מה עובר על קניה בכל פעם שהוא קולט מצלמה מופנית לעברו, אבל זה כנראה פתולוגי.
חוסר היכולת של ווסט לחייך בתמונות בולטת במיוחד בהשוואה לכישרון הייחודי של אשתו, קים קרדשיאן, להיראות מעולה בכל סלפי.
קימייה נחתו אתמול (ראשון) בשדה התעופה JFK עם בתם נורת' ווסט ומיד הוקפו בצלמי פפראצי ומעריצים נלהבים. בעוד שקים ההריונית, שחשפה חזייה בחולצה שקופה, עברה מיד לפוזה מקצועית – קניה נשאר אדיש ועצוב כהרגלו מול המצלמות.
עוד ב-mako סלבס:
כזכור, הראפר הודיע בשבוע שעבר שבכוונתו לרוץ לנשיאות ארה"ב בשנת 2020 – מה שנותן ליועצי התקשורת שלו מספיק זמן לעבוד איתו על החיוך. אז עם מי הייתם מעדיפים לעשות סלפי, עם קים או קניה?

