ילדות רעות: קנדל ג'אנר סבלה מהתעללות מצד דוגמניות בשבוע האופנה
הצהובון "אין טאץ'" חושף כי הקולגות של ג'אנר התנהגו "בצורה ביצ'ית" מאחורי הקלעים בתצוגה של מארק ג'ייקובס בניו יורק, ואף כיבו סיגריות במשקה של האחות הצעירה של קים קרדשיאן. אתכן לברוס

קנדל ג'אנר עושה כל שביכולתה כדי להרחיק את עצמה ממשפחתה המפורסמת – היא ויתרה על שם המשפחה שלה וביקשה להזדהות בשמה הפרטי בזמן שבוע האופנה בניו יורק, ואפילו ביקשה מאחותה הגדולה קים קרדשיאן שלא תגיע לתצוגות האופנה שבהן השתתפה.
אבל זה לא ממש עזר לה להתמודד עם הקנאה העזה מצד הקולגות שלה בתצוגה של מארק ג'ייקובס בשבוע שעבר, כפי שחושף הצהובון "אין טאץ'".
"הדוגמניות האחרות עבדו כל כך קשה כדי לקבל מקום בתצוגה וחשבו שזה לא הוגן שהיא נמצאת שם", אמר מקור למגזין. "הן התחילו להתנהג אליה בצורה ביצ'ית. כמה מהן אפילו כיבו את הסיגריות שלהן בכוס המשקה שלה".
עוד ב-mako סלבס:
אפשר להבין את הקנאה: ג'אנר, רק בת 18, צעדה השנה בתצוגות חשובות כמו זו של ג'ייקובס, דיאן פון פירסטנברג וטומי הילפיגר. "אנשים חושבים שההצלחה פשוט קרתה לי", אמרה לאחרונה בראיון. "אבל היא לא. זה כמעט פגע לי בהצלחה... הייתי הולכת לאודישנים ואנשים היו דוחים איתי בגלל השם שלי". עד שתפתחי עור של פיל, עדיף שתשמרי על הכוס שלך.
