mako
פרסומת

חופשה נעימה: עוז זהבי טס לתאילנד

עוז זהבי לקח חופשה משלל הצילומים וההופעות והמריא בלילה שבין חמישי לשישי האחרון לשבועיים של בטן-גב בתאילנד. פפראצי

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
עוז זהבי בנתבג
זאת הייתה שנה קשה, מגיע לי חופש | צילום: אלעד דיין, mako

שנה עמוסה במיוחד עברה על עוז זהבי עם "עספור", "חיים אחרים", "נבלות", "התגנבות יחידים" והפסטיגל. עכשיו הגיע הזמן לקחת חופשה קצרה.

זהבי הגיע בלילה שבין חמישי לשישי האחרון יחד עם המנהלת האישית שלו לנמל התעופה בן גוריון, היישר מהאירוע של חברת רנואר, אותה הוא מפרסם, ואפילו לא הספיק לעבור בבית.

הלחץ וההתרגשות עשו כנראה את שלהם ולזהבי נתפס השריר. אל דאגה, אחד מעובדי השדה דאג לסחוב לו את המזוודות בדרכו לחופשה של בטן-גב בתאילנד.

אחרי שיסיים עם המסיבות, השמש והים ישוב זהבי לחורף הישראלי ובקרוב כבר יתחיל לצלם את העונה השנייה של "עספור". עד אז, וכדי שלא תתגעגעו יותר מדי, קבלו תמונות של זהבי משדה התעופה.

עוז זהבי בנתבג
אולי נצלם שם איזו תוכנית? | צילום: אלעד דיין, mako
עוז זהבי בנתבג
זה הזמן לנתק טלפונים | צילום: אלעד דיין, mako
עוז זהבי בנתבג
מקווה שבתאילנד לא יזהו אותי | צילום: אלעד דיין, mako
פרסומת
עוז זהבי בנתבג
כבר סגור לפסטיגל הבא? | צילום: אלעד דיין, mako
עוז זהבי בנתבג
נתראה בעוד שבועיים | צילום: אלעד דיין, mako