mako
פרסומת

מלך המגרש: אייל גולן משחק טניס

עכשיו כשהוא רווק, אייל גולן שומר על הפיגורה ולאחרונה החל לקחת שיעורי טניס פרטיים יחד עם חבר. השלב הבא: משחק זוגות עם אילנית לוי ובן הזוג. פפראצי

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
אייל גולן משחק טניס
קניתי במיוחד נעלי ספורט | צילום: אלעד דיין, mako

הנה לכם עוד אחד שהצטרף לטרנד הסלבריטאים שלוקחים לעצמם מאמן טניס פרטי ופוצחים איתו בשיעורי טניס.

הפעם, אחרי כאלו כמו גיא גיאור, מרינה קבישר, יהודה לוי ונינט טייב, הגיע גם זמנו של אייל גולן, שהגיע לפני מספר ימים למגרש טניס בתל אביב יחד עם החבר הטוב, טל פרץ, לשיעור ראשון.

גולן שכר את שירותיו של מאמן הטניס רן קוריס ונראה שמצא לו את התחביב החדש. בסיום השיעור הוא יצא מרוצה מעצמו ובכלל.

גולן, כזכור, עבר רק לאחרונה לדירת רווקים תל אביבית, ועכשיו בין קפה עם החבר הטוב ברק יצחקי לשאר ענייני עבודה, הוא גם יכול לקפוץ למגרש הטניס ולעבוד על הפיגורה שלו.

בכל זאת, הוא פנוי ואטרקטיבי, הוא חייב לטפח את עצמו. אולי בפעם הבאה הוא יביא את הגרושה אילנית לוי והחבר אמיר אביטן למשחק זוגות. האמת שלא היינו בונים על זה.

mako
בקיסריה יותר קל
mako
אפשר לעבור לכדורגל?
פרסומת
אייל גולן משחק טניס
מתרכז | צילום: אלעד דיין, mako
אייל גולן משחק טניס
הכי טוב בלי כדור | צילום: אלעד דיין, mako
mako
אני לא מאחר להופעה?
פרסומת
אייל גולן משחק טניס
לוק של מקצוען | צילום: אלעד דיין, mako
mako
אולי ככה יהיה לי סיכוי עם שראפובה
mako
ווינר