mako
פרסומת

הגולן בתל אביב: אייל גולן מתרגל חיים בעיר הגדולה

כבר כמה ימים עברו מאז עבר למשכנו החדש בתל אביב, וזה כנראה בדיוק הזמן עבור גולן לצאת, לקרוע את העיר, לטעום את מה שיש לה להציע וגם להשאיר טיפ שמן במיוחד בסיום. פפראצי

פורסם:
הקישור הועתק
אייל גולן בקפה
אייל גולן. עכשיו לפפראצי יהיה קל יותר למצוא אותי | צילום: אלעד דיין, mako

כבר כמה ימים שאייל גולן הוא תושב תל אביב מן המניין, שזו סיבה מספיק טובה בשבילו לשבת עם חבר באחד מבתי הקפה בכיכר המדינה, ואז ללכת  לפגוש חברים נוספים, להתמנגל, לקשקש, לצחוק ולהקפיץ כדורים.

כך נראה עוד יום שגרתי של גולן, שמתחיל בדרך כלל בשעות הבוקר המאוחרות ברגוע ומסתיים בשעות הלילה הקטנות, אחרי עבודה ושאר עיסוקים. וכן, אתם מוזמנים להתחיל לקנא.

אייל גולן בקפה
אני אעשה כאילו קיבלתי הודעה חשובה | צילום: אלעד דיין, mako

המלצרית ברת המזל שהגישה לגולן את הקפה התרגשה עוד יותר מכולנו. ככה לפחות אנחנו משערים, בעקבות הטיפ השמן שהשאיר לה בסיום הארוחה. רגע לפני שיצא לדרכו שיחק קצת בכדור של בית"ר ירושלים, כי למרות שהחליף עיר, קבוצה לא מחליפים.

 אנחנו, אגב, מחכים למפגש הפסגה הראשון של גולן עם הגרושה אילנית לוי בבית קפה תל אביבי כשר למהדרין, כי אמנם היא עדיין נשארה להתגורר ברחובות, אבל היא מבלה לא מעט בתל אביב, עם החבר אמיר אביטן.

פרסומת
אייל גולן בקפה
ננסה כמו בר רפאלי? | צילום: אלעד דיין, mako
אייל גולן בקפה
לא, חברותי הרבה יותר מתאים לי | צילום: אלעד דיין, mako
אייל גולן בקפה
מתאים לי תל אביב? | צילום: אלעד דיין, mako
פרסומת
אייל גולן בקפה
ברוך הבא | צילום: אלעד דיין, mako
אייל גולן בקפה
בוא נשחק 'עצור או שאני יורה'? | צילום: אלעד דיין, mako
אייל גולן בקפה
שומר את בית"ר קרוב ללב | צילום: אלעד דיין, mako
פרסומת