קול ישראל: איציק זוהר פונה לכוח עליון
אמנם אי אפשר להגיד עלינו שאנחנו מאמינים גדולים, אבל כל עוד מדובר בכניסה לבית הכי מסוקר במדינה - סביר שהיינו מניחים תפילין, הולכים לוידוי ומתנזרים ממין. הכדורגלן לשעבר, לעומת זאת, הסתפק בתפילה קטנה בלבד


ברגעים אלה הוא אולי נמצא עמוק בתוך עונת "האח הגדול VIP", מתפלל לצאת אחרון מהבית הנצפה במדינה - אבל לפני שאיציק זוהר נסגר בנווה אילן הוא הספיק לעשות כמה סידורים חשובים. כמו להניח תפילין, למשל.
כך, בין משבצת הרדיו היומית שלו להופעה בתוכניות ספורט שונות, זוהר הספיק גם לעשות סיבוב סידורים שגרתי ברחבי תל אביב ולהענות לבחור דתי שהציע לו להניח תפילין לפי ההלכה.
עוד ב-mako סלבס:
אף על פי שאיציק היה מפורסם עוד לפני כניסתו לבית האח, הרי שכשייצא ממנו ספק אם יוכל לעצור ככה באמצע הרחוב (לפחות בימים הראשונים שאחרי).
האם כדורגלן העבר כיוון למשהו מסויים כאשר עשה את המצווה? אין לדעת, אבל אם לשפוט לפי הרומן עם נטלי עטיה - נראה שהוא עשה משהו נכון. שכל משאלותיך וזה.



