mako
פרסומת

קשים חייו של הרווק: סער שיינפיין עושה קניות

הרווק הטרי סער שיינפיין מתרגל לחיים לבד. הנה הוא אוסף את שברי ליבו ויוצא לעשות קניות בלי בולבולון, כי מישהו צריך לדאוג לאוכל בבית. פפראצי

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
גבר שעושה קניות עושה לנו את זה

כבר שבועיים עברו מאז חזר סער שיינפיין לעולם הרווקות לאחר שנפרד באופן סופי מבת הזוג מעיין בולבולון שם טוב. פרידה זה לא דבר פשוט, אבל אולי במקרה שלו זה כבר יותר קל. בכל זאת הוא מתורגל, רק לפני ארבעה חודשים הוא עזב את איילה רשף.

עכשיו שיינפיין חוזר בשקט בשקט לרווקות שלו ואם רשף לא הייתה תפוסה חזק עם טומי אלתגר האהוב, היינו אומרים שיש פה איזה פתח להפתעות ואולי בסוף הכל הסתדר כפי שרשף חשבה.

בינתיים שיינפיין מתרגל רווקות כשירד לפני מספר ימים לסופר שנמצא בשכונת מגוריו בתל אביב ועשה קניות הבייתה, כי עכשיו אם הוא לא ידאג לעצמו, אין מישהי אחרת שתדאג לו. לא נעים, לא נורא.

mako
איך אני עושה את זה?
mako
רק שאני לא אתקל בבולבולון
פרסומת
mako
עכשיו יש יותר מקום, כי אני לא צריך קסדה נוספת
mako
מזל
mako
מה אני אבשל היום?
פרסומת
mako
טוב, כשנגיע לגשר נחצה אותו
סער שיינפיין עושה סופר
ביי ביי | צילום: אלעד דיין, mako