mako
פרסומת

קפה עילית: נינט טייב נטולת קפאין ויהודה

כבר כמה שבועות שנינט טייב חיה את חייה ללא החבר יהודה לוי שנמצא בהוליווד. לפחות היא נראית במיטבה בעוד אחר הצהריים בבית קפה תל אביבי. פפראצי

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
נינט. אני מתה להחליף את הטבעת הזאת לטבעת יהלום

אם תהיתם איך נינט טייב מעבירה את זמנה בשבועות האחרונים, ללא הבויפרנד הצמוד יהודה לוי שנמצא בצילומים בארה"ב, אז הנה לכם הצצה לאחר הצהריים שגרתי.

מסתבר שמלבד לעבוד על המוזיקה שלה ולהתגעגע ללוי, נינה גם מצאה זמן להיפגש עם ברוך בן יצחק מלהקת "רוקפור" בקפה "אתנחתא" שברחוב דיזנגוף בתל אביב והעבירה זמן איכות עם סלט והרבה שיחות, בעיקר בענייני מוזיקה.

מלבד הסלט צדה את עיניינו גם טבעת גדולה על האצבע של נינה, שעושה לכולנו אסוציאציה למשהו שאנחנו כבר ממש רוצים שיקרה.

אז זה הזמן להעביר את התמונות האלו ללוי. אולי הן יעשו לו חשק לחזור לזרועותיה מהר יותר עם איזו טבעת יהלום ולשאול את שאלת השאלות. אנחנו נמתין בסבלנות. וגם היא.

mako
וגם איזו כריעת ברך לא תזיק
mako
מתה מגעגועים
mako
מזל שיש סקייפ
mako
טוב, די עם הדיבורים אני מתה מרעב
פרסומת
mako
סלט זה תמיד טוב לגזרה
mako
עלו עלינו
נינט טייב בקפה אתנחתא
אז אני זזה | צילום: אלעד דיין, mako