mako
פרסומת

חופים הם לפעמים: חופית טייב טופלס

חוף נידח רצון עז בתשומת לב או סתם כי ככה בא לה, חופית טייב של "היפה והחנון" הגיעה עם סטייסי לים והשתזפה ללא חלק עליון. שחלילה לא יהיו סימני שיזוף

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
חופית טייב בים טופלס
מתארגנת | צילום: ראובן שניידר, mako

מזל שיש חופים שוממים ודי נטושים בין רצועת החוף של תל אביב והרצליה, כי זה איפשר לכם לקבל את התמונות הבאות ולמי שהיה באזור לצפות בזה בלייב. חופית טייב  מ"היפה והחנון" (זוכרים?) הגיעה עם חברה ועם הכלבה סטייסי, כמובן, והתמקמה בפוזת בטן-גב בבגד ים קטנטן.

לא אחת כמו טייב, שמשקיעה לא מעט במראה החיצוני שלה, תשתזף עם סימני השיזוף של הביקיני. אז היא ניצלה את העובדה שבאזור כמעט ואין אנשים (מלבד צלם הפפראצי שלנו, מיותר לציין) ונפטרה מהחלק העליון של בגד הים שלה. או במילים פשוטות, השתזפה טופלס.

הנה לפניכם הצצה לאיברים היותר צנועים של טייב, עת העבירה זמן איכות עם חברה בים. לנו זה נראה שהיא לא מתרגשת מהעניין ואנחנו כמובן לא מתלוננים.

חופית טייב בים טופלס
שומרת שלא יראו | צילום: ראובן שניידר, mako
חופית טייב בים טופלס
וסטייסי מנסה להסתיר | צילום: ראובן שניידר, mako
חופית טייב בים טופלס
קצת ענייני פלאפון | צילום: ראובן שניידר, mako
פרסומת
חופית טייב בים טופלס
לא מתביישת | צילום: ראובן שניידר, mako
חופית טייב בים טופלס
אפילו בכלל לא | צילום: ראובן שניידר, mako
חופית טייב בים טופלס
שומרות על פאסון | צילום: ראובן שניידר, mako
חופית טייב בים טופלס
גם סטייסי טופלס? | צילום: ראובן שניידר, mako