mako
פרסומת

נערה חומרנית: הבת של מדונה מעשנת בביקיני

בתה בת ה-17 של מדונה נצפתה בזמן חופשה משפחתית בצרפת וחשפה הרגלים מרדניים לא פחות מאלה של מלכת הפופ. מאמא, אל תטיפי

קרן בר לב
mako
פורסם:
לורדס בביקיני אוגוסט 2014
באד גירל | צילום: Splashnews, splash news
הקישור הועתק

לורדס ליאון חגגה לאחרונה את סיום לימודיה בתיכון, ואין דרך טובה יותר להצהיר שהיא כבר לא הילדה הקטנה של אימא מדונה מאשר לחשוף גוף חטוב בביקיני מנומר ולעשן סיגריה כאילו אין צלמי פפראצי בעולם.

בתה של מדונה נצפתה השבוע בחופשה משפחתית בצרפת על יאכטה, כשעימה מבלים גם אחיה הקטן רוקו ריצ'י והבוי-טוי של אימא, טימור סטפנס (26).

מדונה, שתחגוג בשבוע הבא 56, כבר דיברה ב-2012 על הרגלי העישון של בתה ואמרה: "אני לא מתה על עישון סיגריות – עבור אף אחד. אני לא בעד זה שמישהו יעשן, בטח שלא הבת שלי".

עוד ב-mako סלבס:

אבל מסתבר שזה לא ממש מפריע ללורדס, אולי בגלל מערכת היחסים בין השתיים – שמזכירה יותר חברות ופחות יחסי אם-בת תקינים.

"למען האמת אני לא חושבת שאני קשוחה כפי שאני צריכה להיות", אמרה מדונה באותו ראיון. "אני חושבת שאני צריכה להיות קשה יותר. זה לא קל... כל יום הוא משא ומתן מחדש".  ניכר שבינתיים צד אחד מנצח, וזה לא היא.

לורדס בביקיני אוגוסט 2014
לוהטת | צילום: Splashnews, splash news

לורדס בביקיני אוגוסט 2014
מפותחת כמו אימא
פרסומת

לורדס בביקיני אוגוסט 2014
מי בא למים? | צילום: Splashnews, splash news