mako
פרסומת

ממרחק בטוח: התאומים של בראנג'לינה משחקים

ג'ולי לקחה את ויויאן ונוקס בני הארבע לפארק ציבורי בקליפורניה, אבל נשארה במכונית בזמן שהשניים שיחקו במתקנים עם האומנת. אכן, לא קל להיות אימא במשרה חלקית

קרן בר לב
mako
פורסם:
הקישור הועתק

התאומים של אנג'לינה
חמדמדים שכאלו

מי אמר שאנג'לינה ג'ולי לא מקדישה זמן לילדים שלה? הנה תראו, תמונות שמוכיחות שהיא בילתה זמן בשבת עם התאומים ויויאן ונוקס בני הארבע.

 לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק

טוב, אולי לא בדיוק בילתה איתם, יותר צפתה בהם מהמכונית שלה בזמן ששיחקו בפארק מקומי בסנטה מוניקה שבקליפורניה כמו אחרונת הפדופילים.

ג'ולי (37) צולמה כשהיא יושבת במכונית ומבצעת כמה שיחות טלפון, תוך כדי צפייה בתאומים הקטנים שלה ושל בראד פיט ששיחקו עם האומנת שלהם בגינה. לא ממש סורי קרוז וקייטי הולמס, בלשון המעטה.

מי שכן יזכו לבלות קצת יותר עם אימם הם הילדים המאומצים פאקס וזהרה, שקיבלו תפקידים קטנים לצידה של ג'ולי בסרטה החדש, "Maleficent". ככה זה כנראה במשפחה הזו – אם רוצים זמן איכות עם אימא, חייבים לעבור אודישן קודם.

התאומים של אנג'לינה
קופי אבא

התאומים של אנג'לינה
פרופיל של אמא
פרסומת

התאומים של אנג'לינה
מזל שאפשר לסנג'ר את האומנת