mako
פרסומת

אני השושנה: הארפר בקהאם עם פרח ביד

הארפר הקטנה יצאה עם ההורים ויקטוריה ודיוויד לארוחת צהריים בניו יורק אחרי תצוגת האופנה של אימא, והוכיחה לצלמי הפפראצי שוב מי הוורד האנגלי הכי יפה בגן

קרן בר לב
mako
פורסם:
הארפר סבן מחזיקה פרח
יח``צ: Splashnews, noon
הקישור הועתק

הארפר סבן מחזיקה פרח
פושפושוית! | יח``צ: Splashnews, noon

הארפר סבן בקהאם כבר מורגלת בתצוגות של שבוע האופנה בניו יורק. אחרי הכל, היא היתה רק בת כמה חודשים כשהגיעה עם אמה ויקטוריה לתצוגת האופנה הראשונה שלה.

השבוע, הארפר בת השנה ושבעה חודשים עשתה זאת שוב כשהגיעה לתצוגת האופנה של הבקהאמית וצפתה מהשורה הראשונה בדגמים של אמה נחשפים על המסלול.

כמיטב המסורת, בתום התצוגה הצטרפה הארפר לאימא ולאבא דיוויד לארוחת צהריים במסעדת "בלתאזר" המפורסמת, אבל רגע לפני שיצאה אל הצלמים קיבלה הנסיכה הבריטית ורד ענוג לכבוד יום האהבה, ואחזה בו בידה הקטנטנה. בעוד כמה שנים היא כנראה תחליף את הפרח בצמיד יהלומים – אבל בינתיים היא עדיין מסתפקת במועט.

לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק

הארפר סבן מחזיקה פרח
קצת פחות | יח``צ: Splashnews, noon