mako
פרסומת

איחוד משפחתי: בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי בחופשה עם הילדים

אחרי תקופה ארוכה בנפרד, בני הזוג המאורסים נפגשו באוסטרליה ולקחו את ששת ילדיהם לבילוי משותף ונדיר. בתפריט – שיט ביאכטה מפוארת וקמפינג בספארי. אולי תאמצו גם אותנו?

קרן בר לב
mako
פורסם:
אנג'לינה ובראד עם הילדים על יאכטה
הקישור הועתק
אנג'לינה ובראד עם הילדים על יאכטה
פאמלי טיים

בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי בילו את החודשיים האחרונים בנפרד, אבל זה היה רק עניין של זמן עד שיתאחדו שוב במפגש מרגש עם כל חמולת ילדיהם המאומצים והביולוגיים.

אנג'י (38), שנמצאת באוסטרליה כבר מאוקטובר, לקחה הפסקה מצילומי "Unbroken" בבימויה ופגשה את בראד, שבילה את השבועות האחרונים בצילומי סרט בבריטניה.

השניים נצפו מבלים על יאכטה יוקרתית – שעולה 10 אלפים דולר ליום, למקרה שתהיתם – יחד עם מדוקס, פאקס, זהרה, שיילו, ויויאן ונוקס. בראד, שיחגוג יומולדת 50 בשבוע הבא, ניצל את המפגש המשפחתי והנציח את המשפחה במצלמתו כאילו אין פפראצי בעולם.

אחרי שעגנו בחופי סידני, השמונה המשיכו לבילוי בגן חיות מקומי (אותו סגרו רק לעצמם), ואת הלילה בילו בקמפינג בספארי לצד נמרים ואריות. תכל'ס, מי יכול עליהם?

אנג'לינה ובראד עם הילדים על יאכטה
עושים חיים
פרסומת

אנג'לינה ובראד עם הילדים על יאכטה
סמייל!

אנג'לינה ובראד עם הילדים על יאכטה
בואו נקים מאהל