החברים באו להרים: אגם בוחבוט ובר ברימר חגגו את האירוסים
עשרה ימים אחרי שבר כרע ברך על יאכטה ביוון, הזוג המאורס המשיך את החגיגות במסיבה עם החברים הקרובים. וכמו שאפשר היה לצפות - היה שם שמח במיוחד


רק לפני עשרה ימים אגם בוחבוט ובר ברימר הפתיעו אותנו עם בשורת האירוסים שחיכינו לה, והיום (שישי) הגיע הזמן לחגוג כמו שצריך. השניים ערכו מסיבת אירוסים מוקפת בחברים שהגיעו להרים לזוג המאושר - ובואו נגיד שהם לגמרי עמדו במשימה.
בתיעוד מהחגיגה נראים בוחבוט וברימר בשיאם, כשהם מורמים על הכתפיים ורוקדים יחד עם החברים. השניים, שהכירו לפני יותר מחמש שנים על סט הסדרה "כפולה", הפכו מאז לאחד הזוגות היציבים בביצה, ובשנה שעברה אף עברו להתגורר יחד בתל אביב.
כזכור, בתחילת החודש ניצל ברימר את החופשה הזוגית שלהם ביוון, שהגיעה מיד אחרי שסיים במקום הרביעי ב”רוקדים עם כוכבים”, כדי לעשות את הצעד הגדול. הוא כרע ברך על יאכטה והשניים בישרו על האירוסים בפוסט משותף עם המילים: "לעולמי עולמים". עכשיו, אחרי ההצעה האינטימית, הגיע תורם של החברים להצטרף לחגיגה.