mako
פרסומת

מזל טוב: ליטל שוורץ ילדה

שלום אסייג, הכן את הצ'ק: הקולגה שלך ל"צחוק מעבודה", ליטל שוורץ, ילדה הבוקר בת לראשונה בחייה. "אני עייפה ומאושרת, בפעם הבאה כנראה אאמץ", אומרת האם הטרייה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
ליטל שוורץ, אירוע וראייטי 2009
שוורץ. בשעה טובה | צילום: שוקה כהן, mako

קצת אחרי אפרת בוימולד וקובי פרץ, תגידו מזל טוב לכוכבת "צחוק מעבודה", ליטל שוורץ (32), שילדה בשעות הבוקר בת בכורה לה ולבן זוגה בשש שנים האחרונות אייל, בבית החולים איכילוב. התינוקת נולדה במשקל 2.900. שם, אגב, עדיין אין.

רק לאחרונה סיפרנו לכם כי את מקומה של שוורץ ב"צחוק מעבודה" לצידו של שלום אסייג תמלא לא אחרת מאשר אילנית לוי, שאולי מלבד למלא את מקומה יכולה גם לה לתת לה כמה טיפים בגידול ילדים. בינתיים, שיהיה במזל טוב.

שוורץ, מזל טוב.
"אני עייפה גמורה אבל מאושרת. פעם הבאה אני כנראה אאמץ".

עוד ב-mako בידור: נטלי ניב מ"הישרדות" כבר זכתה בג'יפ; כוכבי כמעט מלאכים מבקרים בכותל; הכי מטוקבקת בספטמבר: מיי פיינגולד; צפו בדניאלה פיק וטרנטינו ברחובות הוליווד; וגם בחבר החדש של מאיה בוסקילה.