mako
פרסומת

רוסלנה רודינה: "אני לא בהריון"

בשיחה עם mako סלבס מכחישה בת זוגו של אייל גולן את הדיווחים שהיא נמצאת בחודשי הריון ראשונים. "הכל שמועות", היא טוענת. עם זאת, בסביבתה ממשיכים לטעון כי היא אכן בהריון והסיבה להכחשות היא עין הרע

גיל משעלי
פורסם:
אייל גולן ורוסלנה פורים מרץ 2014
הריון או לא? זאת השאלה | צילום: שוקה כהן, יחסי ציבור
הקישור הועתק

בשבועות האחרונים גועשת ביצת הרכילות המקומית סביב שמועות על הריון שמתפתח בגזרתם של אייל גולן ובת זוגו, רוסלנה רודינה. גולן (43) ורודינה (25) מיהרו להכחיש בתוקף לכל מי ששאל וניסה לבדוק אם גולן עתיד בקרוב להפוך אב לשלושה.

בימים האחרונים החלו השמועות לתפוס תאוצה, כאשר מקורבים לשניים מתעקשים כי רודינה נמצאת בחודש השני להריונה והסיבה להכחשות היא עין הרע.

רודינה, שממש לא אהבה לקרוא בימים האחרונים את הידיעות על בטן הריונית שצפויה לבצבץ בקרוב, ממהרת להכחיש הבוקר את הדיווחים. "אני לא בהריון", היא אומרת ל-mako סלבס, "כל מה שאומרים זה רק שמועות".

למרות ההכחשות הנמרצות, בקרבתה עדיין ממשיכים לטעון כי היא אכן נמצאת בהריון אותו תחשוף רק לאחר מספר בדיקות חשובות. לכך אפשר להוסיף את הדברים שאמרו היא ואייל בשבוע שעבר בראיון לרדיו ירושלים, כשהודו כי הם מדברים על ילדים.

זו לא הפעם הראשונה בו מכחיש מפורסם דיווחים על הרחבת המשפחה. הכחשה, שמטבע הדברים יכולה להחזיק שבועות ספורים במידה ואכן מדובר בהריון. מאיה בוסקילה הכחישה בעבר ידיעות על צאצא שבדרך, שלאחר מכן התבררו כנכונות. בדומה לטענות במקרה של רוסלנה ואייל, גם במקרה של בוסקילה היא הסבירה לאחר מכן כי הסיבה הייתה עין הרע. האם גם כאן יהיה סוף דומה? רק הזמן זה יגיד.

עוד ב-mako סלבס:

נורית אורגל, המנהלת האישית של רודינה, מכחישה את הדברים ומסרה בתגובה: "הייתי מאוד שמחה לאשר אם זה היה נכון. ברגע שרוסלנה תהיה בהריון נשמח לשתף את כולם בשמחתנו".

רני רהב בשם ליאם הפקות מסר בתגובה: "אייל מכחיש את הידיעה".

אין תמונה
רוסלנה במימונה שלשום. רואים בטן?