mako
פרסומת

לנגב לאפללו את הדמעות

קובי אפללו חגג יומולדת 33 וקבלת אלבום זהב באירוע משותף שכלל את קרן פלס באיחור לא אופנתי, שירים, דיבורים והרבה ניגובים. דמעות ומפית זה הכי 2009

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
קובי אפללו 2 - אלבום זהב לקובי אפללו
די, תפסיקו. אני לא בוכה! אפללו | צילום: אורי אליהו, mako

האלבום "ביום הכי בהיר" של קובי אפללו הגיע למעמד של אלבום זהב, ולרגל הרגע המרגש התאספו חבריו של אפללו ב"שלוותא" שבנמל תל אביב ועל הדרך חגגו לו גם יום הולדת 33.

הגיעו לפרגן: דידי הררי, רני והילה רהב, עינת שרוף, עילי בוטנר עם האישה וגם החברה הקרובה קרן פלס, שאמנם איחרה, אבל לפחות הגיעה.

שיא הערב נרשם כשהחברים של אפללו הוציאו לו עוגה כדי לרגש אותו, מה שכנראה עשה את העבודה, כי הבחור הסתובב עם מפית וניגב טוב טוב את הדמעות מסביב לעיניים. אנחנו טוענים שמדובר בדמעות. הוא טוען שזו זיעה מהחום. לשיפוטכם.

קרן פלס ובעלה - אלבום זהב לקובי אפללו
פלס כולל שדרוג | צילום: אורי אליהו, mako
רני והילה רהב - אלבום זהב לקובי אפללו
הזוג רהב. באו לעשות כבוד | צילום: אורי אליהו, mako
עילי בוטנר ואשתו - אלבום זהב לקובי אפללו
זה החצי האמיתי שלי. עילי בוטנר | צילום: אורי אליהו, mako
עינת שרוף וקובי אפללו - אלבום זהב לקובי אפללו
מאמי, חכה תראה איזה שמח יהיה כאן. שרוף ואפללו | צילום: אורי אליהו, mako
פרסומת

עוד בmakoבידור: אקי אבני וסנדי בר מתאחדים לכבוד המילקי, אדיר מילר פותח עונה שנייה של "רמזור, פאולה ולשטיין לא רוצה לחזור ל"כוכב נולד", אלון בן דוד אבא לתאומות, רנין בולוס עוזבת ללונדון, בר רפאלי הכי מטוקבקת ביולי, מולי שגב מתרגש לקראת צילומי הסרט עם כוכבי "ארץ נהדרת" וג'וליה לואיס דרייפוס רומזת שהאיחוד של סיינפלד לא יהיה חד פעמי.