mako
פרסומת

שובו של הפפיון: אלכס התחפש לאלכס

כוכב התחפושת המבוקשת של שנת 2011, אלכס מורוזוב, הגיע לקרוע את רחבת הריקודים במסיבת פורים בתל אביב. ליטל נשארה בב"ש ואפשרה לחופית טייב להתקרב לגבר המבוקש שלה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
סלבס מחופשים
ליטל יודעת? | צילום: אלעד דיין, mako

24 שעות אחרי שזכה בגמר "היפה והחנון" וב-100 אלף שקלים, אלכס מורוזוב החליט לקרוע את העיר.

אלצ'קו, שנחשב השנה גם לתחפושת מבוקשת בקרב ילדי ישראל, הגיע למסיבת תחפושות בנמל תל אביב כשהוא עמוס בשקיות של שופינג שערך כמה רגעים לפני באחת מרשתות האופנה (כי הרי עכשיו הוא חזק בסטיילינג).

ליטל ככל הנראה העדיפה את המסיבות בב"ש והשאירה את המסמך הממשלתי המהלך בזרועותיה של חופית טייב, שהגיעה מחופשת לשלגיה. 

השניים פגשו במקום גם את המנחה של התוכנית, פיני טבגר, שהגיע מחופש למשהו לא ברור. עכשיו כשהם שברו דיסטנס של אחרי תוכנית, בטח היה להם יותר פשוט לראות אותו בלוק מחופש ולא על חליפה ועניבה.

גם מתמודדי העונה הנוכחית של "הישרדות", רועי לולו, יניב רוחן, יונתן שמלא ויולה קרביץ, הגיעו למקום ונראו מגובשים מתמיד. החבורה נתקלה במקום גם בשורדת בדימוס, ליעד פרקש, שבטח יכולה להסביר להם איך להתמודד עם סיום 15 דקות התהילה.

סלבס מחופשים
זה אלכס או מישהו שהתחפש לאלכס? | צילום: אלעד דיין, mako
סלבס מחופשים
לולו וידידה. יפה לו ג'ק ספארו | צילום: אלעד דיין, mako
סלבס מחופשים
יולה ויונתן. נראים קרובים | צילום: אלעד דיין, mako
פרסומת
סלבס מחופשים
כל החבורה. אירית תגיע? | צילום: אלעד דיין, mako
סלבס מחופשים
טייב ופרקש. תני לי טיפים ליום שאחרי | צילום: אלעד דיין, mako
סלבס מחופשים
טבגר. היי בנים | צילום: אלעד דיין, mako