mako
פרסומת

בא אלייך במסוק: אייל גולן הגיע להופעה בדרך לא שגרתית

האם יש סיכוי שאמן יופיע באותו ערב גם באילת וגם בטבריה? מסתבר שהתשובה היא כן, אבל רק אם אתם אייל גולן ואם מירי רגב ביקשה מכם ממש יפה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
מלחין שירו של אייל גולן מגיע לאודישן
מה לא עושים בשביל שרת התרבות | צילום: מתוך אייל גולן קורא לכם, ערוץ 24
הקישור הועתק

זה לא סוד שאייל גולן הוא אחד מהזמרים המובילים והמצליחים בארץ עם לו"ז הופעות צפוף שלא יבייש גם אמנים בינלאומיים, אבל עם כל הכבוד להצלחה, גם גולן הוא בן אדם שכבול בגבולות הזמן והמקום וקצת קשה, עד בלתי אפשרי, להופיע באותו ערב גם באילת וגם בטבריה. 

כנראה ששרת התרבות, מירי רגב, היא כן סוג של וונדרוומן, כי היא זו שהצליחה לגרום לו לעשות את זה. איך? אייל קיבל פניה ממשרדה על מירי רגב להגיע ולהשתתף בפסטיבל "כתר המזרח" שהתקיים בתחילת השבוע בטבריה.  את תואר "כתר המזרח" אפשר לתת לאייל בקלות, אבל הוא דווקא הופיע באותו יום באילת ולכן לא התאפשר מבחינתו להגיע להופיע בטבריה.

אייל גולן במסוק
עשה את הבלתי ייאמן | צילום: צילום פרטי, mako

רגב, כמו רגב, ממש לא הסתפקה בתשובה שלילית מצדו של גולן וביקשה ממנו באופן אישי שינסה להגיע בכל דרך אפשרית לפסטיבל. אייל לא נשאר אדיש למילותיה של השרה רגב ועלה על מסוק בהזמנה אישית בחסות "ליאם הפקות", החברה שהקים גולן. האם אייל הגזים ברמות? לחלוטין, אבל העיקר שהשרה מרוצה, לא ככה?