מירית וקנין פתחה חדר כושר
נתן בשבקין לקח פסק זמן מסהר שורש והגיע לפרגן לחברה הוותיקה מ"הישרדות", מירית וקנין, בהשקת חדר הכושר החדש שלה בראשון לציון. יש גם ליצנית
יפעת הללי
makoפורסם:

נתן בשבקין אמנם נמצא בשיאה של זוגיות עם סהר שורש מ"היפה והחנון", אבל זה לא אומר שהוא שוכח את החברות הוותיקות שלו מ"הישרדות".
אתמול הגיע השורד אולסטאר לפרגן למירית וקנין בפתיחת "ג'ימי קלאב", חדר הכושר לילדים ונוער החדש שלה בראשון לציון.
בשבקין הגיע לאירוע היישר מצילומים באוסטריה של תוכניתו החדשה בערוץ הטיולים, ופגש שם את החברה הטובה מעיין פורטר.
וקנין הגיעה עם כל המשפחה, עמוסה בפשטידות דיאטטיות שאפתה במיוחד לאירוע. אגב, חדר הכושר בראשל"צ הוא רק הצעד הראשון של וקנין בעולם העסקים. בקרוב היא תפתח סטודיו משלה בשוהם ובמקביל מתנהל משא ומתן להענקת זכיונות לפתיחת חדרי כושר נוספים של "ג'ימי קלאב" ברחבי הארץ.

פרסומת



פרסומת

מצאתם טעות לשון?