mako
פרסומת

מי הסנג'ר החדש של בר רפאלי?

בר רפאלי הגיעה ארצה כדי להצטלם לקמפיין בהלבשה תחתונה. הקונספט: היא מסנג'רת את הגבר שלצידה, הדוגמן אדריאנו חאובל. עם יד על הלב, מי לא היה מוכן להתחלף איתו?

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
בר רפאלי לבוניטה דה-מאס קיץ 2010 (2)
התגעגעתם? | צילום: גיא אייזנר, mako

גם השנה בר רפאלי מככבת כפרזנטורית של רשת ההלבשה התחתונה "בוניטה דה מס", והאמת? אנחנו לא מתלוננים. בזכותם יש לנו עוד תמונות של רפאלי בפוזות מעניינות. בעונה הנוכחית החליטו ברשת לצלם לקמפיין הטלוויזיה את רפאלי עם הדוגמן אדריאנו חאובל (כן, אתם אכן מכירים אותו מהעונה האחרונה של "האלופה") בעל הלוק הלטיני - בן לאב ארגנטינאי ולאם ישראלית.

השניים הצטלמו למספר סרטונים, ביניהם רפאלי, בתחתונים וחזייה, אוחזת בידה מקל גולף ונותנת לגבר שלה (חאובל, חאובל), ששוכב על הדשא, להחזיק בפיו את הכדור. שזה הגיוני, אחת שנראית ככה יכולה לסנג'ר כל גבר.

בר רפאלי לבוניטה דה מס
ועכשיו בלבן | צילום: גיא כושי ויריב פיין, mako

בסרטון אחר, רפאלי בבגד מינימליסטי בלבד חוצה מסדרון של בית מלון ומבחינה בגבר שבדיוק יוצא מאחד החדרים. היא מתפשטת, נשארת עם תחתונים וחזייה ומסמנת לו שיתקרב. הגבר נעמד במרכז המסדרון, היא מוציאה כדור באולינג מהמזוודה וזורקת לעברו את הכדור. עכשיו תדמיינו את זה. ותהנו.

מאחורי הקלעים העבירה רפאלי את רוב זמנה בחלוק ובניצול כל רגע פנוי למנוחה. אפילו כשאחד מאנשי הטיפוח של הסט מרח לה לק על הציפורניים, היא ניצלה את הדקות לשינה קצרה. ככה זה כשאת על קו תל אביב-לוס אנג'לס. ליאו, תפנק אותה!

mako
וקצת תחרה
פרסומת
mako
חאובל עושה חיים
mako
למה אתה מפריע לה לישון?
mako
איך מגיעים למלון הזה?
mako
מלכת המגרש