mako
פרסומת

יא מאן: הבן של בוב מארלי בארץ

רוהן מארלי, הבן של בוב מארלי ובעלה של הזמרת לורן היל, הגיע לביקור חשאי בארץ. מארלי כל כך נהנה פה בביקור הקודם שלו לפני שנה, שהחליט לבוא לפה שוב. חבל שלא ידענו, היינו מסדרים לו דאבל דייט עם אשטון קוצ'ר ודמי מור

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
הבן של בוב מארלי בארץ
מארלי. לא רק אשטון קוצ'ר | צילום: אלעד דיין, mako

לפני פחות משנה הגיע רוהן מארלי, הבן של בוב ובעלה של הזמרת לוריין היל, לביקור חשאי שבמהלכו שהה בתל אביב ובילה עם חברים ישראלים בעיר.

מסתבר שזה עשה למארלי חשק לעוד ביקור ובנוסף לביקור הסופר מתוקשר של הזוג אשטון קוצ'ר ודמי מור, גם מארלי ג'וניור מעביר את ימיו בארץ. רק בניגוד לזוג המצייץ הוא עושה זאת בשקט גמור. כמעט. ואפילו באזור המרכז, אך הוא עושה את זה בחשאיות. פחות או יותר. בלי שצלמי הפפראצי ישבו לו על הזנב.

אגב, לא יכולנו שלא להתפעל מהשרשרת שלו, שנושאת תליון של מגן דויד. מעניין אם זה במיוחד בשבילינו או שהוא מסתובב איתה גם בארה"ב.

מארלי, שחקן פוטבול לשעבר ומפיק מוזיקלי בהווה, בילה אתמול במסעדת רפאל חברים ישראלים שם זכה לשלל פינוקים כיאה לכוכב שמגיע לארץ. חבל רק שלא הביא איתו את לוריין, היה אפשר לארגן להם דאבל דייט עם אשטון ודמי.

הבן של בוב מארלי בארץ
בן של אגדה ועוד עם מגן דויד עליו | צילום: אלעד דיין, mako