mako
פרסומת

הכי קרובה לבר: ליאורה עושה שמוזינג עם משפחת רפאלי

בר רפאלי אמנם לא הייתה באירוע הרשמי של חברת VIM אותה היא מפרסמת, אבל ההורים שלה כן. אז ליאורה מ"הישרדות" החליטה שזה מספיק טוב לה, וניגשה לדבר עם פאפא רפאלי על דה ועל הא

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
אירוע של VIM
גולדברג. ציפתה לפגוש את בר | צילום: רפי דלויה, mako

רשת VIM השיקה השבוע טעימה הראשונה ממתחם הבריאות והכושר שלה בראשון לציון. בר רפאלי, הפרזנטורית הרשמית של הרשת, שוהה בימים אלו בחו"ל ומתעסקת בדברים קצת יותר מעניינים (ששמם ליאונרדו דיקפריו), אז מן הסתם נבצר ממנה להגיע. כפיצוי, היא שלחה את הוריה ציפי לוין ורפי רפאלי לייצג את שם המשפחה.

 באירוע נכחה גם ליאורה גולדברג מ"הישרדות", שמתישהוא במהלך הערב אזרה אומץ, ניגשה לרפאלי האב והציגה את עצמה. מה שהיא לא ציפתה לשמוע זה את רפאלי סינייר מסביר לה שהיא ממש לא צריכה להציג את עצמה, כי הוא היה מכור לעונה האחרונה של התוכנית, ומאוד התבאס כשהיא לא זכתה.

גולדברג התרגשה, וכנראה שרצתה להחזיר לו מחמאה, אז היא סיפרה לו כמה היא מפרגנת לבת המפורסמת שלו, וכמה שהיא קיוותה לפגוש אותה באירוע הזה. גם הצלם שלנו, ליאורה, גם הצלם שלנו.

אירוע של VIM
רפאלי. התרגש מליאורה | צילום: רפי דלויה, mako