דודו כהן מתוודה על נטייתו המינית: "נמאס לחיות בשקר"
מאז שדודו כהן פרץ לתודעה הציבורית והפך מתושב עפולה אנונימי לכוכב טלוויזיה, ריחפו מעל ראשו לא מעט שמועות אודות נטייותיו המיניות. עכשיו, בצעד אמיץ הוא החליט לשפוך אור על הסוד הכי אישי שלו ולהיחשף בפעם הראשונה פני אביו. צפו בהצצה מתוך "הקופסה"
דודו כהן הפך ביום אחד מאושייה מקומית בעפולה לכוכב ריאליטי שמכירים בכל בית בישראל. אבל גם אם חשבתם שראיתם אותו כבר בכל סיטואציה אפשרית בתכניות "האח הגדול" או "גולסטאר", יש עדיין סוד שהוא הצליח לשמור לעצמו. כעט מסגרת התכנית החדשה "הקופסה" שפרק הבכורה שלה ישודר הערב (א') אחרי "דייט ראשון", הוא מחליט להסיר את כל המסכות ולהיות בפעם הראשונה נאמן לאמת שלו.
>> הטלוויזיה של ישראל עוברת לערוץ 12: כל מה שאתם צריכים לדעת
משפחתו של כהן עברה בשנה האחרונה טרגדיה מצערת כשסולי, אם המשפחה, הלכה לעולמה אחרי מלחמה ממושכת מחלת הסרטן. ההתמודדות המשפחתית הצליחה לקרב בין דודו לאביו, מה שיכול להיות הוביל את דודו להיחשף בפני אביו: "זה לא כיף לחיות בשקר".
>>הכתבה המלאה הערב ב"קופסה", 22:10, קשת