mako
פרסומת

בא לעזרת חבר: עידן יניב מפרגן

עידן יניב הגיע אמש לפרגן לקולגה שהשיק שיר חדש ופגש במקום את כל גדולי הזמר המזרחי עליהם גדל. היה מסלסל

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
השקה של הזמר נתנאל
יניב. בא לבד | צילום: אלעד דיין, mako

הזמר נתנאל השיק אמש שיר חדש מבית היוצר שלו, "לומר את זה פשוט", במסיבה במועדון "העברייה" שבנמל תל אביב, לשם הזמין חברים, משפחה וקולגות, כדי להתמנגל עם מי שצריך מהזמר הים תיכוני, לפרגן למי שצריך ובסוף גם לצפות בנתנאל מבצע כמה שירים.

לא מעט קולגות הגיעו לפרגן, ביניהם, עידן יניב, שהגיע עם חבר קרוב לחצות, אביבה אבידן, רון שובל, שמעון בוסקילה, זהבה בן, שראל (כן, זה אותו אחד מ"ארץ נהדרת", רק האמיתי), פיני חדד, שגיב כהן, אביהו מדינה, חופני כהן ואחרים.

מי שבלט בהיעדרו היה הזמר חיים משה, שהוא גם חבר קרוב של נתנאל וגם ביצע איתו דואט לפני מספר חודשים. משה אישר את הגעתו ויותר מזה, קבע כי יעלה לבצע את הדואט עם נתנאל על הבמה. אבל, כאמור, הוא לא הגיע. וגם לא הודיע. לא יפה.

mako
נתנאל ומדינה. מפרגנים
mako
בן עם שראל. מזל שיש "ארץ נהדרת"
פרסומת
mako
שובל ומשעלי. משתעשעים
mako
חדד. בא לראות ולהיראות
mako
אבידן. הייתה שם
mako
סגיב כהן. תן לעשן בשקט