יאללה חתכנו: יהודה סעדו משיק בן
בסוף השבוע האחרון ערך יהודה סעדו אירוע ברית לבנו הבכור, בחברת שלל חברים כמו משה פרץ ודודו אהרון. שמע ישראל!
יפעת הללי
makoפורסם:

יהודה סעדו ואשתו אסתר הפכו לפני שבוע וקצת להורים לבן בכור, אח לשתי אחיות קטנות שחיכו לו בבית - אדל בת ה-4 ורחל לאה בת השנתיים וחצי. בסוף השבוע האחרון סעדו הזמין משפחה, חברים וקולגות לחגוג איתו באירוע הברית.
האירוע התקיים בשישי האחרון, בשעת צהריים מוקדמת, באולמי שאטו שבצומת בילו. חמש מאות בני משפחה וחברים הגיעו, ביניהם משה פרץ, דודו אהרון, שי רגב, תמיר גל ועוד. כל אלו באו לפרגן לסעדו ולחגוג איתו ועם אשתו את המאורע.
במקרה של סעדו מדובר באירוע מרגש כפליים מאחר והוא בן יחיד להוריו. סעדו שימש גם סנדק לתינוק הטרי וכמו כל סנדק, ישב על כסאו וברך את כל באי השמחה. גם אהרון ופרץ לא ויתרו על ברכה מהרב. מזל טוב


פרסומת



מצאתם טעות לשון?